5 forintért tudsz hirdetni egy embernek!

Karácsony alkalmából az idei évben jelenik meg első alkalommal online formában a panyizsuzsi pont magazin. A netes újság első körben 2.000 embernek kerül kiküldésre, de közülük – a tartalma miatt – valószínűleg sokan tovább fogják küldeni ismerőseiknek, barátaiknak, rokonaiknak; így előzetes terveink szerint több mint 4.000 olvasóra számítunk!

Ezúton szeretném az online magazint, mint hirdetési felület a figyelmedbe ajánlani.  A megjelenés módja szabadon választható. A vállalkozásod szerepelhet a termékajánlóban, kuponon, PR cikkben vagy a panyizsuzsi.hu blog bannerei közt.

Részletes információkért kérlek írd meg nevedet, e-mail címedet és a hirdetés tárgyát a kapcsolat oldalon keresztül! saját tervezésű és saját gyártású termékek számára a hirdetési árainkból kedvezményt biztosítunk! Minden további kérdés, kérés esetén szívesen állok rendelkezésre!

Az anyagleadás határideje: 2010. november 10.

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Comments

  1. Szia. Késő már? Ma találtam rád… Ha még most is lehet, küldenél infókat? Köszi!

  2. Kedves Lilla!
    A magazin már megjelent, itt találod: http://panyizsuzsi.hu/panyizsuzsi-pont-magazin/
    A tavaszi számban is lesz lehetőség hirdetni. Iratkozz fel a mákgubó hírlevélre és mindenről időben tájékoztatunk!

Speak Your Mind

*