6. Hasznos Hétfő honlapelemzés

A hosszúra nyúlt nyári szünet után újra útjára indul egyik legnépszerűbb rovatunk a Hasznos Hétfő.

manogyongy.hu

A mai honlapunk egy kézműves oldal, ami gyöngyékszerek értékesítésével és gyöngyfűzés oktatásával foglalkozik. Az oldal szerkezetét jobban megvizsgálva  látom, hogy nyílt-forráskódú, Joomla rendszerben készült. Ez a tény pedig nem csak az én szívemet melengeti, hanem a Google is nagyon boldog lesz tőle és ezért előkelő helyen fogja megjeleníteni a keresőkben! Az oldal menüje nem teljesen egyértelmű, görgetés nélkül nem is látható. Igaz,  mindegyik eleme a bal oldali oszlopban található,, de ez az oszlop erősen tagolt és ezért nem túl praktikus. A hírlevél feliratkozás azonban nagyon fontos része a weboldalnak, ez külön dicséretet érdemel és remélem, hogy a feliratkozók rendszeresen kapnak is ebből a hírlevélből!

Az egyik legjobban megírt és szerkesztett oldal a rendelés, vásárlás: világos és egyértelmű. Korrektül megválaszolja a  a potenciális vásárlóban felmerülő kérdéseket, ami az oline értékesítés egyik legfontosabb része!

Mikor a nyitóoldalon a blogra klikkelek, kicsit olyan érzésem van, mintha egy másik weboldalra érkeztem volna. Itt is van weboldal, meg ott is. Talán költözés közben van a honlap? Nem teljesen értem. Érdemes lenne mielőbb eldönteni, hogy melyiket használod és a másikat gyorsan zárd is be!

Figyelem!!!

Amennyiben szeretnéd, hogy a Te honlapoddal, hírleveleddel netán blogoddal foglalkozzunk, akkor kattints és jelentkezz az

Hasznos Hétfő

ingyenes elemző szolgáltatásunkra!

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Comments

  1. Hű meg ha! Nagyon megleptél ezzel, Zsuzsi! Köszönöm a hasznos tanácsokat, mindenképp átnézem a szerkezetet, hogy hogyan tudom átláthatóbbá tenni, meg persze a többi dolgot is!

  2. Már át is dolgoztam néhány lényeges elemet ;)

  3. Ez ám a tempó!

Speak Your Mind

*