Még nem késő!

Még nem késő jelentkezni a Mammut és a Mákgubó közös pályázatára, ahol a megkötés az, hogy a pályaművet 50×50 cm méretű, RIBBA típusú IKEA képkeretben kell benyújtani és az alkotás teljes egészében az üveglap mögött kell, hogy elhelyezkedjen, a keretet kívülről díszíteni nem szabad! A kontakt információ a kép hátára kerüljön.

Ezzel kapcsolatban szeretnék pár dolgot mondani, hiszen ahogy közeleg a leadási határidő egyre több kérdésetek van.

A fentieken kívül, semmilyen formai megkötés nincsen. Azaz, ha te éppen horgolással foglalkozol,  szép, ha beleraksz képeket, próbákat, összegombolyított fonalakat, bármit! Készítsetek kollázst, aminek a háta lehet egy fotó is. Ha nincs sok időd, akkor tegyél a képketetbe már kész termékfotókat és néhány rád jellemző anyag darabot, pl, szép textileket vagy éppen bőrt, bármit ami egy harmonikus egységet alkot!

Szóval, várom a munkáitokat és köszönöm azoknak akik már elküldték!

hozzászólások

Kérdésed, véleményed van a leckével kapcsolatban? Írd meg nekünk!

2 válasz

  1. Szia Titkó!
    Ez a kör már lezárult, de hamarosan lesz egy következő! Jelentkezz a hírlevélre és küldöm a részleteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

kurzusok

Ki beszél itt?

2007-ben egy cipősdoboznyi üveggel és egy öreg üvegvágóval, 3 kisgyerek mellett kezdtem  alkotó vállalkozásba. Később elvégeztem az Edutus Online Marketing Szakát és az ékszereimet kizárólag online értékesítem.

A misszióm, hogy iparművész, kézműves és alkotó nőknek megmutassam, hogyan menedzseljék Önmagukat, vállalkozásukat és érjenek el anyagi sikereket, az alkotói szabadság megőrzése mellett.

RÓLUNK MONDTÁk