Csomagolás

Az első ékszert, amit eladtam az etsyn jó szorosan két hungarocell közé celluxoztam, nehogy eltőrjön. Aztán borítékba raktam és elküldtem. A vevő visszaírt, hogy az ékszer csodás, de a csomagolás gáz. Rosszul esett, de ma már nagyon örülök annak a levélnek. Ebből sokat tanultam!

Aztán kitaláltam a csomagolást. Mikor elkészült, pont az egyik barátnőm rendelt tőlem. Nikor átvittem a bedobozolt kincseket,elmesélte, hogy már pont szerette volna mondani, hogy jó lenne valami csomagolás, mert ez nem egy mezítlábas termék. Ez megerősített!

Múlt héten A Fércművek volt Potya Pénteken. Fércék postán küldték el nekem a nyereményt, amit napokig ki sem bontottam, mert olyan szép volt. Aztán lefotóztam és óvatosan kibontottam. A nyertesnek meg visszacsomagoltam, átragasztottam a címet és mindjárt postára is adom. Had lássa Ő is milyen ügyesen csomagolnak Fércék!

csomagolás
csomagolás

Az egész csomagolás téma azért jutott most eszembe, mert ha el akarsz adni akkor fontos tudni, hogyan lesz becsomagolva a terméked. A csomagolás pozivionálja a termékedet és ezzel az árat is megmagyarázza. Hogy is van becsomagolva a kínei boltban egy női táska. Sehogy. …és hogyan van becsomagolva egy Laoni iparművész bőr táska? Egyesével, textil zsákba. Te hova szeretnél tartozni? A kínaival fognak együtt emlegetni vagy a magyar iparművészet remekeivel? Ez a Te döntésed!

(Megjegyzem, az első MOT előfizetők hamarosan megkapják a csomagolási leckét!)

Hamarosan 2 éve lesz, hogy eladtam a hungarocellbe csomagolt ékszeremet az etsy-n. Sokat változott azóta a csomagolásom, hála annak a levélnek!

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Speak Your Mind

*