Designplacc vásár

Íme egy meghívó a designpalcc szervezőitől:

Szeretettel meghívunk az augusztus 4-i DESIGNPLACC művészpiacra!


Dátum: 2012. augusztus 4., szombat, 15:00-20:00

Helyszín: Kőleves Kert, Bp. VII, Kazinczy u. 35. (a Mika Tivadar Mulató kerthelyisége mellett)
1 db stand ára tervezők számára: 6000 Ft, az asztalt mi biztosítjuk, és minden asztal mellé 1 db sztender/állvány ingyenesen hozható (további részletek a csatolt jelentkezési lapon)

Hűségkedvezményünk augusztusban is folytatódik: Ha idén harmadik alkalommal veszel részt a vásáron, a stand árából egy egyszeri, 1000 Ft-os kedvezményt adunk.

A limitált számú, összesen 30 db árusítóhely foglalása visszajelzési sorrendben történik, ezt kérjük vedd figyelembe a jelentkezéskor.
Elsőbbségi jelentkezési határidő: 2012.07.27., péntek. A jelentkezési lapot kitöltve a designplacc@gmail.com címre várjuk, a jelentkezés a visszaigazolásunkat ill. a befizetést követően válik véglegessé (a befizetésre előreláthatólag 08.01-én kerül majd sor).
Jelentkezés & info:

Facebookos esemény itt: http://www.facebook.com/events/104003546413086/

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*