Designplacc vásár

Íme a DESIGNPLACC felhívása:

A Designplacc Dizájnpiac szeretettel meghív a májusi DESIGNPLACC művészpiacára, amely május 19-én szombaton kerül megrendezésre.

Iparművészek és kreatív alkotók válogatott tárgyakkal, köztük ruhákkal, ékszerekkel, kiegészítőkkel, grafikákkal, lakberendezési tárgyakkal és sok egyéb szépséggel várják majd az érdeklődőket a belváros legújabb design bazárában. A délutánból estébe nyúló belvárosi szabadtéri piacon a családosokra való tekintettel gyermekprogramok is lesznek, és a perfoprmansz-zenés Bélaművek társaság is fellép!

Dátum: 2012. május 19, szombat, 14:00-20:00
Helyszín: MIKA TIVADAR Mulató, Kerthelyiség (Bp. VII, Kazinczy u. 47)
1 db stand ára tervezők számára: 6000 Ft, az asztalt mi biztosítjuk, és minden asztal mellé 1 db sztender/állvány ingyenesen hozható (további részletek a csatolt jelentkezési lapon)

A limitált számú árusítóhely foglalása visszajelzési sorrendben történik, ezt kérjük vedd figyelembe a jelentkezéskor. 

Jelentkezési határidő: 2012.05.11., péntek. A jelentkezési lapot kitöltve a designplacc@gmail.com címre várjuk, a jelentkezés a visszaigazolásunkat ill. a befizetést követően követően válik véglegessé (a befizetésre előreláthatólag 05.16-án, szerdán kerül majd sor).
fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Speak Your Mind

*