DIP designpassage jelentkezési információk

A DIP designvásár megnyitotta az október 11-i vásár jelentkezését, melyre a jelentkezési űrlap kitöltésével és elküldésével lehet jelentkezni:

A jelentkezés menete:
A jelentkezéseket szeptember 29-ig (hétfő), éjfélig bezárólag várjuk. A határidőn kívül küldött jelentkezéseket csak várólistára tudjuk regisztrálni.

A vásár limitált számú stand elhelyezését teszi lehetővé, így a beérkezett jelentkezéseket szűrjük. A jelentkezések elbírálása a határidő lejárta után történik, annak eredményéről minden jelentkezőt emailben értesítünk szeptember 30-án.

A jelentkezések elbírálásánál figyelembe vesszük az árusítani kívánt termékek minőségét, ötletességét, egyediségét illetve az aktuális vásáron megjelenő termékcsoportok egyensúlyát, a vásár változatos árukínálatát. Továbbra is szívesen vesszük a kezdő, de határozott koncepcióval rendelkező tervezők és a környezettudatos alkotók jelentkezését.

Részvételi díjak:
1 asztal + 70 cm sztenderhely: nettó 6000 Ft, azaz bruttó 7620 Ft
1 asztal + 70 cm-nél szélesebb sztenderhely: nettó 9000 Ft, azaz bruttó 11.430 Ft
2 asztal + 70 cm sztenderhely: nettó 12.000 Ft, azaz bruttó 15.240 Ft
2 asztal + 70 cm-nél szélesebb sztenderhely: nettó 15.000 Ft, azaz bruttó 19.050 Ft
Az asztalok mérete 160 x 80 cm. Széket minden árus részére biztosítunk.

Áramot szükség szerint, korlátozott mennyiségben tudunk szolgáltatni, kérjük, akinek ilyen jellegű igénye van, jelezze a jelentkezési lap “egyéb megjegyzés” mezőjében.

Az árak standfelezés esetén is márkánként/tervezőnként értendők.

Viszonteladók kérjük, hogy a dip.design.passage@gmail.com címen érdeklődjenek az árusítás feltételeiről.

Befizetés és helyfoglalás:
Befizetés ideje: október 1. szerda és október 2. csütörtök!
Befizetésre személyesen a Gödör Klub kasszában illetve banki átutalással van lehetőség. A helyfoglalás online foglalási rendszeren keresztül történik egy előre megadott időpontban. A befizetés és helyfoglalás részleteiről a jelentkezés elfogadását követően küldünk további tájékoztatót.
!!! Fontos: A jelentkezés regisztrációja a befizetés megtörténte után válik véglegessé.
Határidőn túli befizetéseket nem tudunk már elfogadni, kérjük, tartsátok be a befizetési határidőt!

Befizetett részvételi díj esetén történő lemondáskor nem áll módunkban pénzt visszautalni, ilyen esetben a részvételi díj 50%-át tudjuk a következő vásáron beszámítani, kizárólag a helyfoglalás napját megelőző lemondás esetén.

Október havi tematika:
Októberi jelmondatunk: Irány a természet!
E havi vásárunk inspirációs témája az őszi szabadidős programok, a kirándulás és a természet. Október 5-ig várunk minden kedves jelentkezőtől, aki szeretné, ha a témához kapcsolódó terméke megjelenne online felületeinken 1-2 db jó minőségű termékfotót, esetleg nagyon rövid leírást, valamint a témakörben (ősz stb.) szervezett promóciós játékokat, akciókat is szívesen megosztjuk.

A tematizálás célja a vásár és a résztvevő alkotók népszerűsítése, a hangulat, a vásári forgatag színesítése: az online kommunikációnkban, ajánlókban, a helyszíni dekorációban fognak a témák megjelenni és a részvétel természetesen nem kötelező. A megadott témakörökben várunk majd tehát kapcsolódó, online közzétehető termékfotókat az aktuális résztvevőktől illetve készülhettek-készülünk vásári dekorációval, játékokkal stb.

A vásár menete, egyéb tudnivalók:
FONTOS! Az őszi-téli szezonra való tekintettel októbertől a vásár délelőtt 11.00-től este 18.00-ig tart nyitva.
A kipakolás reggel 9.30-kor kezdődik. A helyszínt a Paulay Ede illetve a Király utcai bejárat felől is meg tudjátok közelíteni.
Terítőt a standokhoz a különböző igények miatt nem biztosítunk, így kérjük hozzatok magatokkal a stand méreteinek megfelelően.
A vásár egységes képe miatt kérjük mindenkitől, hogy zárásig maradjon.

Parkolás:
A DIP napján a Central Passage parkolóházában napi 1000 Ft-os kedvezményes áron lehet parkolni.
A kedvezményes parkolási szándékot a parkolóőrnek kell jelezni.
Köszönjük, ha megosztjátok a DIP facebook eseményét ill. meghívjátok ismerőseiteket!

Kapcsolat:
Halmi Fanni: 06 20 5181829, Hajgató Sára: 06 20 4477206, Scheiring Barbi: 06 30 5137620

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*