Egy hetem az életben és a naptáramban

idobeosztas

Megérkeztek az online vállalkozás naptárpecsétek, amik kifejezetten a Vállalkozónői Időgazdálkodás Kurzushoz készültek! Természetesen, azonnal használatba vettem a saját példányomat és összeállítottam Nektek egy heti időbeosztásomat, hogy megmutattam hogyan gazdálkodok az időmmel és hogyan tervezem és szervezem meg az életem, hogy jusson benne idő vállalkozásra, családra és a háztartásra is!

Online business planner pecset

Be kell vallanom, hogy én csak rendszerben tudok gondolkodni, mert annyi ad hoc dolog történik az életemben, hogy kell, hogy legyen egy saját keretem, kell, amin belül gazdálkodhatok az időmmel. Ha az alapok nincsenek leírva, akkor könnyen kimarad, “elelejtődik” egy-egy dolog. Ebben a naptárban láthatjátok, hogy milyen részletességig írom bele a céges dolgaimat. A naptáram nem csak funkcionális, hiszen a pecsétek és matricák kellenek hozzá, hogy ne egy száraz feladattömeg legyen, hanem egy élvezetes és esztétikus képet adjon minden egyes hét. Volt aki erre azt mondta mennyi időm van, de nekem megéri azt a heti 20 percet a naptáram összeállítása, hogy a hetem nyugodt és jól szervezett legyen!

Kifejezetten iparművészeknek és kézműveseknek készült el ez a pecsét szett, ami segíti a napjaid megszervezését, hogy jusson benne időd a vállalkozásodra, családodra, a főállásodra és a háztartásodra is! Van benne lámpakörte az ötleteknek, fontos és lista felirat, ami bármelyik nyomtatott betűtípusú pecséttel működik, kampány és akció pecsét is. A kis ikonok közül a kedvenceim az olló, ami a gyártást hivatott megjeleníteni, a kis akciós cimke, hogy mindig tudjam, mikor indul az akciós kampány. Azonban, ami kifejezetten az én kívánságomra került bele, az a “jutalom pecsét”, a MEGCSINÁLTAM felirat egy kis koronával. (Hogy hogyan tudod motiválni és jutalmazni magadat, azt a kurzusomban lévő leckékből tudod megtanulni!

Online business planner pecset

Online business planner pecset

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*