Elindult a regisztráció a Vállalkozónői Időgazdálkodás Kurzusra!

Elindult egy újabb rég várt mákgubó képzés, a Vállalkozónői Időgazdálkodás Kurzus!

Bármikor, bárhova mentem a vállalkozásomról előadást tartani, minden alkalommal volt, aki megkérdezte, hog mégis hogyan vállalkozok 4 gyerek mellett. Nemrég egy élő képzésem végén sokkal több kérdést kaptam ebben a témában, mint online marketingben. Ez adta az apropót, hogy megírjam ezt a mostani kurzusomat, a Vállalkozónői Időgazdálkodást!

blogbanner01

Egy vállalkozás számomra a szabadságot jelenti, ami nem azzal egyenlő, hogy nem dolgozok, de sokat keresek, hanem azt, hogy én határozom meg, hogy mikor és mennyit dolgozok és ezek függvényében alakulnak a bevételeim is!

A magyar nők a 3 éves GYES/GYED időszakával óriási lehetőséget kaptak: időt tanulni vagy vállalkozást alapítani. Ezzel nagyon sokan élnek is. Mások a főállású munkahelyük mellett kezdenek saját márka felépítésébe. Mindkettő új helyzetet teremt és új időbeosztást, időgazdálkodást igényel! Én magam 3, majd 4 gyerekkel kezdtem vállalkozni. Végigmentem az éjszakázás, a kialvatlanság és totális szétesés majd minden lépcsőfokán. Azonban folyamatosan olvastam és tanultam és az így szerzett ötleteimet átültettem a gyakorlatba, mert hittem benne, hogy lehet jobban csinálni. 7 év vállalkozói lét során kialakultak azok a jól bevált trükkjeim és praktikáim, amit ebben a kurzusban megosztok Veled! Neked már nem kell végigmenned a rögös úton! Olvasd el, fogadd el és a legfontosabb: valósítsd meg a tanácsaimat! Hidd el sokkal szervezettebbé válsz és hatékonyabban fogod végezni a munkádat!

Kattints a jelentkezek gombra, olvasd el a részleteket és jelentkezz a kurzusra, hiszen csak 60 hely van!

Regisztrálj még ma és akkor megkapod az első 15 regisztrálónak járó ajándék egyikét!

jelentkezek-gomb

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Speak Your Mind

*