Építs márkát az Instagramon!

Voltak olyan idők, amikor elég volt egy jó terméket létrehozni és eladta magát. Ma nem ezeket az időket éljük. Neked kell eladni a termékedet, neked kell elhitetni a vásárlóiddal, hogy ez az a termék, amire szüksége van. Ehhez a legjobb módszer, ha nem csak új terméket tervezel, hanem vállalkozást és márkát is építesz!

markaepites-insta

Használhatsz offline eszközöket is, de az lényegesen drágább, mintha mindezt online kezded el! Ehhez most a legjobb eszköz az Instagram!

Az Instagram tökéletesen alkalmas arra, hogy egy márkát építs. Olyan vágyott életérzést tudsz átadni a rajongóidnak, ami magukkal ragadják. Az életérzés reklámok nagyon ésszerűek, hiszen az emberek szeretnének szebben, jobban, úgymond stílusosabban élni. Ha ehhez éppen a te teméked segíti hozzá Őket, akkor biztos lehetsz benne, hogy vásárolni is fognak Tőled, árulj akár egy vásáron vagy éppen online!

Az Instagramon közösséget tudsz építeni, akik a márkád követői és lojális vásárlói lesznek. Ez az a platform, ahol nincs negatívum, nincs nyomulás. Mivel az instagram nem rendelkezik erős sales üzenettel és úgymond nem nyomja le a vásárló torkán a terméket, ezért a célcsoportos jobban bízik benne és szereti az instagramon eltölteni az idejét!

Itt a potenciális vásárlóid úgy vannak jelen, hogy nem érzik a vásárlás “kötelességét”, csak élvezik a kellemes jó érzést keltő, magukkal ragadó képeket. A Te feladatod, hogy szórakoztasd Őket, azt add nekik, amit szeretnek és ettől Ők még jobban fognak szeretni. Követnek, likolnak, majd vásárlóvá válnak. Ugye Te is ezt akarod?

Én már megcsináltam azt amit most szeretnél és itt vagyok, hogy megmutassam Neked lépésről lépésre, hogy Te is elérd a saját céljaidat az Instagrammal. Én itt vagyok és fogom a kezedet végig kalauzollak a regisztrációtól a fotózáson, képszerkesztésen át, egészen a posztolás minden részletén. Megtudhatod, mit, hogyan és mikor posztolj és elmesélem Neked, hogyan építs közösséget, márkát a saját branded számára. A Márkaépítés Instagrammal Kurzus résztvevői tagjai lesznek egy zárt Facebook csoportnak, ahol az  összes kérdésedet fel tudod tenni és én mindenre válaszolok! Ezáltal egy olyan közösségbe kerülsz, ahol mindenki az Instagramot fogja használni a céljai eléréséhez! Ugye, Te sem szeretnél kimaradni egy ilyen szuper csapatból?!

 

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*