Feldobom a labdát: munkát ajánlok

Ráczkevi Kata honlapján olvastam, és arra gondoltam, hogy hátha pont ezzel segítek valakinek elindulni. Íme:

Mivel nekem már nincs sajnos kapacitásom a Csutkamanók varrására, szeretném megkérdezni, hogy van-e valaki, aki szívesen vállalná?

A szabásmintát és a leírást amit készítettem, nagyon szívesen átadom.

Ha érdekel valakit, írjon nekem legyen olyan tündér és én összehozom az írónővel, a figura kitalálójával.

A részleteket pedig majd megbeszélitek.

Köszönöm.

Katát itt éritek el!

tano-moni

A Lépj Tovább! kurzuson rengeteget tanultam, talán nem is hiszed, de az összeszedettséged, a precízséged teljesen átjön és bár eddig is követtem a tevékenységedet, de így belelátva még inkább úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt elköteleződni erre az évre. Végre olyan embertől tanulhatok, aki tisztán látja, hogy miken megyek keresztül, és melyik vállalkozási szakaszban mi a teendő, mert, hogy ő is átment ezeken.

Tanó Móni

Comments

 1. Köszönöm szépen!
  Várom a lelkes jelentkezőket! :o)

 2. Szia! Vállalok varrást, szívesen! Amim meg van hozzá, a lelkesedésem, és a kézügyesség, bár inkább kézimunka gyakrolatnak nevezem. Varrományaimat a blogomon megnézheted, ja és egy ruhaipari technikusi végzettség is van a zsebemben, ha ez számít.

 3. Kedves Szilda!

  Kérlek szépen, hogy a mailmre írj nekem, hogy el tudjam küldeni a szabásmintát.
  Várom a leveled: raczkevikukachdsnetponthu
  Köszi: Kata

 4. Sziasztok! Én is vállalnék .Szívesen varrok, kötök, horgolok.Szakvégzettségem semmi,de némi gyakorlatom van.Nem tudom,hogy esetleg a távolság nem lesz gond,ugyanis Erdélyi vagyok.

 5. én lennék a Budai Mária,csak így nem olyan hivatalos

 6. Nagyon szívesen vállalnék bármilyen varrást otthon,nagymami vagyok, a fórumon lehet látni, és van blogom, ahova feltettem néhány dolgot. Igaz ezek horgolások, de varrni is jól tudok . Köszi

Speak Your Mind

*