Gazdasági magazin nőknek

Nyáron éppen a hosszú nyaralásból vezettünk haza, mikor az egyik benzinkútnál egy érdekes újságot pillantottam meg: Haszon Nőknek. gyorsan vettem is magamnak egy példányt, hiszen Magyarországon nem láttam még soha előtte hasonló kiadványt. Ahogy belelapoztam,kiderült, hogy nem csak nem láttam, hanem nem is létezett, hiszen ez volt az első szám.

Néhány héttel ezelőtt egy e-mailt kaptam a kiadótól, hogy szeretnék egy karkötőmet berakni az újsába. a megkeresésből egy egész interjú is lett.  Én pedig alig vártam, hogy megjelenjen az újság. mikor kezembe vettem meglepődtem, a nyári élményeimet felülmúló fantasztikus női magazint foghattam a kezembe. Ez a szám a divattal foglalkozik, elsősorban üzleti szempontból, de számos magyar női vállalkozót is bemutat és hasznos tanácsokat ad a vállalkozáshoz.

Igazán hiánypótló kiadvány, ajánlom figyelmetekbe a Haszon Nőknek című magazint!

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Comments

 1. Én is vettem egy számot, nekem tetszik a lap!
  Az üzleti dolgokon túl örültem, hogy pont divattal foglalkozik ez a szám, mert nekem ez épp szakmába vág.
  Elolvastam az interjút veled, gratulálok az újabb szerepléséért!

 2. Sziasztok!
  Ez már nem az első szám volt, talán egy vagy kettő jelent meg tavaly, de mivel a sima Haszon magazint is olvasom így nem tudom pontosan. (azért vannak azzal is átfedések, de tényleg jó a női változat).
  Kár, hogy ilyen ritkán jelenik meg.

  Erzsi

 3. Erzsi, mint írtam az első szám tavaly nyáron jelent meg. Hamarosan pedig sűrűsödni fognak a lapszámok!

Speak Your Mind

*