Győri karácsonyi vásár

Vitathatatlan, hogy egy-egy város hangulatát advent idején a karácsonyi vásárok hangulata határozza meg. A nagyvárosok terei megtelnek árusokkal, pavilonokkal és persze sok-sok nézelődővel, akiket valljuk be nemcsak a vásárlás, de a hamisíthatatlan íz- és illatkavalkád is ki-kicsalogat az utcára.

November 27-től huszonhét napon át újra kürtőskalács- és forraltbor illat lengi körül a Belvárost. A csillogó díszek, kézművestárgyak, ruhaneműk és villogó fényfűzérek között reggeltől estig válogathatunk. A látványos forgatagnak a Baross út, a Megyeház tér és a Széchenyi tér ad otthont.

Mára elmondható, hogy az elmúlt tíz év alatt Győrben meghonosodott a vásárturizmus és a rendezvény színvonalában, látványában nem sokkal marad el a bécsitől vagy a budapestitől.

E levéllel lehetőséget kínálunk Önnek, hogy részese legyen ennek a vásári forgatagnak és termékeit több tízezer látogatónak bemutassa.

Részvételi díjak:

Széchenyi tér :

bérleti díj                                300.000,- Ft + ÁFA

2 éves szerződés esetén          250.000,- Ft + ÁFA

Jelentkezési díj                          20.000,- Ft + ÁFA

Megyeház tér:

bérleti díj                                470.000,- Ft + ÁFA

Jelentkezési díj                          20.000,- Ft + ÁFA

A részvételi díj 6, illetve 8 m2-es faház bérleti díját, áramfogyasztást, vagyonvédelmi őrzést tartalmaz.

Az ajánlat tájékoztató jellegű, részletekért kérjük keresse munkatársunkat az alábbi elérhetőségeken:

Győri Vásár Kft. – Lábszky Edina

9023 Győr, Tihanyi Á. u. 10/a.

96/528-806

edina.labszky@gyorivasar.hu

www.gyorivasar.hu

Egyébként aki még nem követ twitteren gyorsan tegye meg, mert ma is 3 művészeti és vagy vállalkozási pályázatot tettem közkinccsé! Mákgubó a twitteren!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*