Hazai Design

Mit is takar pontosan a hazaidesign kezdeményezés és mikor indul?
A Hazai Design oldala mindössze néhány hete került a köztudatba. Elsődleges céljaink közt szerepel magyar gyártók és tervezők által készített termékek bemutatása és terjesztése. További terveink közt szerepel a tervezők és gyártók közti kapcsolat teremtés elősegítése, valamint a nemzetközi piacban rejlő lehetőségek kiaknázása. Oldalunkkal színes képet mutatunk a jelenlegi magyar termékkultúráról.
A Hazai Design webshopja karácsony előtt már a vásárlók számára is elérhető lesz, november vége felé.

Honnan jött az ötlet?
Az utóbbi pár évben lehetőségünk volt olyan országban élni és dolgozni, ahol a formatervezés  és a design a mindennapi élet, a kultúra szerves része. Ekkor tűnt igazán szembe a kontraszt a külföldi lehetőségek és magyar hiányosságok között. A Hazai Design kezdeményezése ezt a hiányosságot hivatott pótolni. Szeretnénk továbbá a magyar termékek iránti bizalmat visszaállítani és a vásárlási kedvet erősíteni, mindemellett az alkotókat és a gyártókat szorosabb együttműködésre sarkalni.

Hogyan működik a hazaidesign?
Vásárlók szemszögéből: a Hazai Design webshop egy egyszerűen kezelhető webáruházként fog működni, ahol a termékekre egyszerűen és könnyen rá lehet keresni, találni. A vásárló a termékekről sokrétű információt kap, mely segíti az egyszerű és kényelmes vásárlást.

Alkotók szemszögéből: egy egyszerű termékregisztrációs folyamat révén az alkotók művei eljutnak a Hazai Design csapatához, ahol elbírálásra kerülnek az alábbi szempontok alapján: ötletesség, használhatóság, játékosság, esztétika, minőség, kivitelezés, innovativitás, piacképesség. Így biztosítjuk, hogy termékpalettánkra csak jó minőségű, igényes, használható termékek kerülnek. Ezek után a termékek felkerül a webshopba. Nem árulunk zsákba macskát, fix árréssel és pontos szabályzattal dolgozunk. Netes felület segítségével nyomon követhetőek a termékek fogyása az alkotók számára is.

Mi az, amit máshol biztosan nem találok meg?
A Hazai Design oldalán minőségi a kisszériás és sorozatgyártmányok mellett megtalálhatóak lesznek egyedi minőségi darabok is. Emellett helyet kapnak saját fejlesztésű termékeink is.

Mennyibe fog ez nekem kerülni?
A termékregisztráció és a termék feltöltése ingyenes, csak az eladott termékek után számolunk fel jutalékot. Jutalékunk magába foglalja az állandó termékhelyet a webshop-ban, a termék adminisztrációt, a raktározást, a postázási feladatokat, az elküldött termékképek kisebb utómunkáit, és az egyéb ügyintézés költségeit.

Nem kell foglalkoznod az eladással, a vásárlókkal és a rengeteg papírmunkával. A Te dolgod csak az, hogy gondolkozz, tervezz és alkoss újabbnál újabb, szebbnél szebb dolgokat!

Hogyan kell egy hazaidesign boltot elindítani?
A Hazai Design weshopban nincsenek külön boltok. Az alkotók és cégek által feltöltött termékek a Hazai Design termékpalettáját gazdagítják. Célunk az, hogy a Hazai Design név a jövőben a minőségi magyar design termékeket védjegye legyen.

tano-moni

A Lépj Tovább! kurzuson rengeteget tanultam, talán nem is hiszed, de az összeszedettséged, a precízséged teljesen átjön és bár eddig is követtem a tevékenységedet, de így belelátva még inkább úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt elköteleződni erre az évre. Végre olyan embertől tanulhatok, aki tisztán látja, hogy miken megyek keresztül, és melyik vállalkozási szakaszban mi a teendő, mert, hogy ő is átment ezeken.

Tanó Móni

Speak Your Mind

*