Hazai Design

Elindul az első design hullám, mely végigsöpör Magyarországon és felszínre hozza mindazt a sokrétű, kreatív alkotói réteget és tárgykultúrát, mely eddig talán csak a felszín alatt bújt meg!

A hullám neve Hazai Design!

Új, lendületes kezdeményezés indul, amely felfrissíti a magyar termékkultúrát, felkarolja, összegyűjti az alkotókat, alkotóműhelyeket, cégeket, hogy megmutassák mire is képesek.

Művészek, népművészek, képzőművészek, grafikusok, iparművészek, tervezők, designerek, kreatív emberek, fotóművészek, szabadúszók, alkotókedvű személyek mellett olyan cégek, alkotóműhelyek és csoportok jelentkezését is várjuk, akik szeretnének aktív részesei lenni a véget nem érő magyar design hullámnak!

A Hazai Design megjelenési teret biztosít minden olyan alkotásnak, amely formabontó, ötletes, hasznos, játékos, szép, művészi és persze HAZAI.

Kézzel vagy géppel készült egyedi, kisszériás vagy sorozatgyártott termékeket várunk.
A lényeg az, hogy terméked ötlete magyar elméből pattanjon ki, vagy magyar kéz alakítsa ki, formálja meg, itthon vagy akár külföldön.

Legyünk büszkék termékeinkre!

Októberben induló webshopunk és karácsony idejére tervezett budapesti boltunk állandó megjelenést biztosít az olyan alkotásoknak, melyek üde színfoltjai lehetnek hazánk termékkínálatának.

Az első hullámban tehetséges alkotókat, cégeket és alkotó csoportokat keresünk meg, fogadjuk kész- és mintatermékeiket.

Nem kell többet szezonális vásárokra várnod, ahol minden egyes alkalommal végig kell járnod a jelentkezési procedúrát, sem állandóan cipekedned és a jobb helyekért versenyezned. Mostantól nem kell az eladással, a vásárlókkal, a rengeteg papírmunkával foglalkoznod, mi levesszük ezt a válladról!

Légy te is a magyar tárgykultúra egyik meghatározó alakja!

Légy a Hazai Design alkotóinak egyike!

További információk: www.hazaidesign.hu

Amennyiben érdekesnek találod a felhívást, regisztrálj és értesítsd alkotókedvű barátaidat! Az első két hétben beérkező, pozitív elbírálású alkotásokat kedvezményben részesítjük!

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Comments

  1. Ez mi? Kicsit többet lehet róla tudni? Pl, nem értem…regisztrálok egy termékkel, és ha azt elfogadják, akkor azt postán el kell nekik küldenem és ők küldik el a vevőnek? Valamint: az emlegetett 3D bolt hol lesz?

  2. Ja, valami olyasmi…
    Regisztrálsz, elküldöd a termékreglapot, kiértékelik, küldöd az igazi terméket a raktáukba (postán vagy személyesen) és ha valaki megvásárolja küldik tovább postán.
    A bolt mint olvasom terv gondolom attól függ hogy milyen lesz a felhozatal…

  3. Nem én csinálom, én is csak kaptam. A honlapukon, a kapcsolat menüpont alatt tudtok kérdezni!

  4. Szerintem nagyon jópofa lesz a dolog!Barátságos ez a helypénz szemlélet, a diákokra való gondolás és alapban szupernek tartok minden olyan kezdeményezést, ami teret ad a kezdőknek, vagy hobbisoknak. Remélem sok érdekességet fogunk látni!

  5. Jól hangzik! De azért annyira nem való a hobbisoknak, mert számlaképesség kell hozzá.

  6. Jó ez a helypénzesdi, Berlinben voltam egyszer egy ilyen boltban, az egyik falon helyes kis polcok voltak, mindenki egy kis polcot (“rekeszt”) bérelhetett, amit a saját termékeivel úgy rendezett be, ahogy azt ő kitalálta. Remélem ez is hasonló lesz. :-)

Speak Your Mind

*