Hello 2016! Hello mákgubó!

makgubo_ujraindul

Végre megint itt vagyok! A mákgubó nálam egy mostohagyerek volt, azonban az idei terveim közé végérvényesen bekerült: folytatom a mákgubót! Nézzük gyorsan a terveimet!

A mákgubó blog  újraéled! Hetente egyszer tervezek, a panyizsuzsi mellett ide is blogbejegyzést írni alacsony költségvetéssel induló, működő iparművész és kézműves vállalkozásonknak szóló cikkeket! (Ha van valamilyen kérésetek, kívánságotok van kérlek írjátok meg a hozzászólásokban!

Havonta legalább egy alkalommal tervezek hírlevelet írni nektek, amiben azonnal megvalósítható vállalkozási ötletek és marketing tippek lesznek.

Ezen kívül készülök még egy nagy meglepetéssel, de erről még nem árulhatok el semmit. Azonban ha feliratkozol a hírlevelemre, akkor ígérem, az elsők közt fogy értesülni mindenről!

Végül azoknak, akik nem ismernek, íme egy rövid bemutatkozás: Panyi Zsuzsi vagyok, a panyizsuzsi márka kitalálója és tulajdonosa. A márkámat 9, a vállalkozásomat 7 éve vezetem, elsősorban online területen, nagy sikerrel. Webáruházamban jelenleg több, mint 650 termék található, a műhelyemben 2 részmunkaidős alkalmazott dolgozik, blogomat havonta több, mint 25.000 ember olvassa. Mindezt 4.000 Ft-ból és 4 gyerek mellett értem el!

Érdekel? Megmutassam, hogyan értem ezt el? Iratkozz fel a hírlevélre MOST!

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Comments

  1. Kedves Zsuzsi!
    Nagyon örülök, hogy újra elkezded az írást, én csak kb. egy hete találtam rá az oldaladra, elolvastam minden évekkel ezelőtti cikket ,amik most is hasznosak voltak. Pár napja érlelődik a gondolat, hogy írok Neked egy e-mailt, hogy nem szeretnéd-e folytatni… :) Őrület :) Várom a bejegyzéseket!

  2. Szia Eszter!
    Örülök, hogy itt vagy, hamarosan jelentkezünk szuper blogbejegyzésekkel és még szuperebb meglepetésekkel!

Speak Your Mind

*