Hogyan csinálok időt 4 gyerek mellett a munkámra?

Sokan kérdezitek, kommentekben, e-mailben, hogy hogyan menedzselem az életemet, azaz a 4 gyermekes családot és a panyizsuzsit, és most már a mákgubót is egyszerre. Többször írtam már erről blogbejegyzést a panyizsuzsin, sőt még a Ridikül műsorban is emiatt szerepeltem! Most ismét eljött az idő, és megérett bennem egy poszt ide a mákgubóra is-

Tudni kell rólam, hogy én nem szenvedek ettől az életviteltől, nem kényszerből élem így az életemet, hanem azért mert egyszerűen így szeretem. Engem a gyerekektől a munka kapcsol ki, a munkától a gyerekek. Így vagyok egyensúlyban, de nem vagyok tökéletes!

dolgozni-gyerekek-mellett

A legnagyobb fegyvertényem, hogy minden gyerekem önálló! mindenkinek megvan a koához illő feladata és azt több kevesebb sikerrel meg is csinálja. Ezen nagyon sokan meg vannak lepődve, de hidd el lehet így gyereket nevelni és ez soha nem késő! Ezt természetesen nem csak magam miatt csinálom, így, hanem ez nekik is fontos. Ha megtanulják azt, hogy Ők is el tudnak végezni dolgokat, akkor sokkal talpraesettebb és egészségesebb felnőttek lesznek. Nekem, pedig megmarad az életemből egy kicsi rész, ami csak az enyém. Nő maradok és ahogy az egyik barátnőm mondta, nem bálok a család távirányítós robotjává!

tano-moni

A Lépj Tovább! kurzuson rengeteget tanultam, talán nem is hiszed, de az összeszedettséged, a precízséged teljesen átjön és bár eddig is követtem a tevékenységedet, de így belelátva még inkább úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt elköteleződni erre az évre. Végre olyan embertől tanulhatok, aki tisztán látja, hogy miken megyek keresztül, és melyik vállalkozási szakaszban mi a teendő, mert, hogy ő is átment ezeken.

Tanó Móni

Speak Your Mind

*