Ingyen elemzés!

Az online vállalkozások ma Magyarországon gyerekcipőpen járnak. Van néhány remek vállalkozás, akik jól használják és maximálisan profitálnak az internet adta lehetőségekből, de az átlag ember és vállalkozó sok esetben azt sem tudja hol kezdjen hozzá a dologhoz vagy bizonyos tévhitek miatt nem is gondol a vállalkozása online irányba való fejlesztésére! A mákgubó csapata ismét remek ötlettel rukkolt elő, hogy eloszlasson tévhiteket és rámutasson néhány fontos tényezőre.

Az online vállalkozások sikere két fő pilléren nyugszik: az online marketing szabályainak a betartása és a kreativitás. Ha e kettőt megfelelően ötvözöd, jó úton jársz a siker felé. Nem nagy dolgok ezek, de jól kell csinálod, akkor sokszorosát profitálhasd eddigi bevételeidnek. Ehhez szeretnének hozzájárulni a tudásukkal és elindítjuk a blogon a Hasznos Hétfő sorozatot.

Mi az a Hasznos Hétfő?
Minden hétfőn elemzéseket olvashatsz a mákgubó blogon. Elemezni fogunk honlapokat, blogokat, hírleveleket, webshopokat és még sok olyan eszközt, ami a terméked, szolgáltatásod sikerét és a bevételeidet növeli.

Miért is hasznos és hogyan lesz pont Neked hasznos?
Hétfőnként kiemeljük a kiválasztott eszközök legjobb, leggyengébb pontjait, megmutatjuk gyengeségeit és erősségeit. A Te hasznod a mások hibáiból és sikereiből való tanuláson túl az, hogy akár a Te honlapodat vagy más online marketing eszközödet is kielemezhetjük.

Mit kell tenni?
Minden hétfőn az elemzés végén meghirdetjük, hogy milyen marketing eszközt fogunk elemezni következő hétfőn. Ha szeretnéd, hogy elemzéseinkkel a Te munkádat segítsük akkor nem kell mást tenned, mint elküldeni az adott eszközödet a hasznoshetfo@makgubo.hu mail címre pénteken déli 12 óráig. Mi a jelentkezők közül választjuk ki azt a két szerencsést, akinek az eszkösét következő hétfőn kielemezzük.

Mik a szabályok?

 • a jelentkezők közül teljesen szubjektív alapon választjuk ki elemzésre az eszközöket
 • az elemzést minden esetben nyilvánosságra hozzuk és ezt eltávolítani nem lehet

Ezen a héten honlapok jelentkezését várjuk elemzésre!

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Comments

 1. Kedves Mákgubó!

  Nagyon jó ötlet ez az elemzés én szeretnék is jelentkezni rá, de az én esetembe mit fogtok elemezni? Az oldalam a http://www.tyukanyo.hu, amelyhez tartozik egy shop, egy fórum , egy hírlevél és sok cikk. Aki most jelentkezik az mire számítson?

  Napocska

 2. Ezen a héten honlapot elemzünk! Kérlek a megjelölt e-mail címre küld el a kérésedet!

 3. sziasztok,
  mint minden webshopost engem is a forgalomnövelés, hatékonyság kérdése érdekel….

 4. Kriszta!
  Írj egy e-mailt és segítünk!

 5. Szia Zsuzsi!
  Nagyon kíváncsivá tettél engem is, ha esetleg beleférek én is, annak nagyon örülnék!
  Köszönöm :)

Speak Your Mind

*