Ingyenes anyag hírlevélfeliratkozáshoz!

A hírlevelemben két ingyenes tanulmányt ígértem Neked!

5 tipp az alkotói bloghoz

A blog egy remek eszköz a rajongói tábor felépítéséhez. Hasonló, mint a közösségi média azonban kát óriási különbség van a kettő között. A blog csak a Tied. Ott te hozod a szabályokat és Te is változtathatod meg. Nem úgy, mint mondjuk a facebookon, ahol a központban okos emberek kitalálják, hogy kik és mikor láthatják az üzeneteidet és szervezhetsz-e nyereményjátékok! Ezzel szemben, egy blogban lányegesen több munka van, mint egy közösségi média platformban!

Ebből az anyagból megtudhatod, miért és hogyan jó blogolni! Kattints a gombra és töltsd le most!
hogyan-blogolj2

13+1 tipp honlap létrehozásához

Amikor az eső házát építi meg valaki, csak használatban derül ki, hogy bizonyos dolgokat másképp kellett volna kialakítani. Pontosan így van ez a weboldalakkal. Ebben a rövid tanulmányban összeszedtem azokat az információkat és a weboldal / webáruház tervezéséhez szükséges lépéseket, amivel tisztában kell lenned, mielőtt egy céget megbízol a saját webáruházad kialakításával!

Ez az anyag abban fog Neked segíteni, hogy a lehető legkevesebb hibát vétsed az első webshopod megtervezésekor! Kattints a gombra és töltsd le most!
webshopfejlesztés

 

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka