Kamchatka

Már régóta tervezem, hogy bemutatok olyan alkotókat ezen a fórumon, akiknek sikerült egy saját, alkotó vállalkozást építeni és abból élnek.

Ma találkoztam egy hús-vér nővel, akinek sikerült. Nem is akár milyet épített. 9 éve működik sikeresen. Egyenlőre lessétek meg a panyizsuzsi blogon, de hamarosan itt is találkozhattok ezekkel a szuper nőkkel!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Comments

  1. Köszi, megnéztem, nagyon inspiráló tényleg. A weboldala is tetszik:)

  2. Nagyon sok ilyen tehetség van ám kis hazánkban, csak aki nem akarja, nem veszi észre őket. Viszont sokan megtalálják már ezeket az egyedi dolgokat és az olcsó tucatáru mellett egyre nagyobb igény van az egyedi, igényes, minőségi dizájn termékekre.
    Én különben azt látom, hogy az a környék ahol a Kamchatka bolt is van, egyre több kis dizájner üzlet van és mind-mind nagyon jók. Tetszik amikor alakul a város és egy-egy kis utcáska, városrész vagy környék szakosodik valamire. Egyre többen kezdik felismerni, hogy együtt könnyebb, hogy nem egymás konkurenciái hanem segítői.
    A portré ötlet meg külön tetszik. Kiváncsian várom, hogy kiről olvashatunk.

  3. Tényleg nagyon jó a környék. ÉN is körbenéztem és tetszett a miliő. Nyugat Európában láttam eddig csak ilyet, hogy egy-egy utca egy-egy területre sakosodik, de örömmel látom, hogy itt is elkezdődött. Pl. Lövőház utca, kismama utca. :-)

  4. hát igen, a jó kis Lövőház…

Speak Your Mind

*