Könyvtárszoba

MOTIVÁCIÓ

Canfield, Hansen: Merj Nyerni!
Az emberek sokszor magukba kódódolják azt, hogy nekik nem sikerülhet. Ők a vesztes típusok, ahogy én hívom őket: bocs hogy élek emberek. Fel kell vállalni, el kell hinni, hogy nyerhetsz, hogy Neked is sikerülhet és képes vagy rá. Erről szól ez a könyv! Akiknk kell a megerősítés azoknak ez ALAPKÖNYV!

CÉLOK, TERVEZÉS

Keith Ellis: Csodalámpa
Ez a könyv a tervezésről szól. Tűzz ki egy nagy célt és bontsd le kis részekre és akkor már azt látod, hogy míg az egész egy elérhetetlennek tűnő dolog, az az egy-két feladat, ami a mai napra van kiosztva nem egy nagy ügy és közelebb visz a célodhoz. Így nem lesz nehéz elérni a nagy célokat sem!

ÜZLETI TERV
Business Model Generation – angol nyelvű
Üzleti tervet készíteni nem könnyű és nem egyszerű. Ez a könyv végigvezet a Business Model Canvas módszeren. Így egyetlen papíron össze tudod foglalni a vállalkozásod leglényegesebb tulajdonságait, céljait, hogy azt számokkal kiegészítve egy tökéletes üzleti tervet alkoss!

IPARMŰVÉSZ, KÉZMŰVES VÁLLALKOZÁS
Craft Inc. – angol nyelvű
Az egyik kedvenc könyvem. Azt hiszem enélkül a panyizsuzsi ma nem lenne sehol. Ez a könyv indított el bennem nagyon sok gondolatot és nagyon sok kérdésre adott választ. A könyv végigvezet a vállalkozás alapításának legfontosabb pontjain, a terméktervezésen az árazáson és a márkaépítésen keresztül egészen az értékesítésig. Alapkönyv csodálatos tipográfiával!
Kattints ide és vásárold meg most ezt a könyvet szállítási díj nélkül!

Craft Inc. munkafüzet – angol nyelvű
A fenti könyv folytatása munkafüzet formájában. A könyvbe bele tudsz írni és éveken keresztül útmutatóként, kézikönyvént használhatod önmagad és a vállalkozásod számára. A fenti könyvvel együtt érdemes megvenni!
Kattints ide és vásárold meg most ezt a könyvet szállítási díj nélkül!

Crafters Guide to Taking Great Photos – angolul
Ebből a könyvből megtanulhatod, hogyan fotózd minimális felszereléssel otthon vagy a műhelyedben az alkotásaidat!
Kattints ide és vásárold meg most ezt a könyvet szállítási díj nélkül!

WEBES MEGLJELENÉS, ONLINE MARKETING
Blog Inc. – angol nyelvű
Joy Cho, az Oh Joy! bloggere ír a sikeres blog elindításáról üzemeltetéséről. A könyv külön fejezetekben ír a blogról, mint vállalkozásról, pénzkereseti lehetőségről és arról, hogy hogyan lehetsz főállású blogger!

Blogging for creatives – angol nyelvű
Remek könyv arról, hogyan blogolj a kreatív iparágban.

SALES

Zig Ziglar: Eladás 101
Ebből a könyből azt tanultam meg, hogy hogyan kommunikálj az eladás során. Nem az a kérdés, hogy vásárol-e vagy sem, hanem az, hogy pirosat szeretne vagy kéket!

IDŐBEOSZTÁS

Hyrum Smith: A sikeres időgazdálkodás és életvitel 10 természettörvénye
Ez a cím nagyon tudományos, de a könyv ennél sokkal olvasmányosabb. Kisgyerekeseknek is nagyon ajánlom. Benne van minden amit az időbeosztásról tudni kell.

Blanchard, Oncken, Burrows: Vezetői időgazdálkodás
Na, ez az egyik kedvenc könyvem. A majmos könyv. Arról szól, hogy ha bemész a munkahelyedre, akkor a feladatok majmok képében ugrálnak rád, HA hagyod. Nem szabad hagyni, delegáld a feladatokat!

Timothy Ferris: 4 órás munkahét
Na ez már a delegálás netovábbja. A teljes kiszervezésról szól. Szervezd ki az egész életed és utazz, élvezd a mindennapokat. Érdekes könyv, fogok belőle idézni!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Trackbacks

  1. […] és kereslete, így nem ide, hanem a hasznos infók alatt egy külön oldalra teszem fel. Ezt itt éred el vagy a fent lévő mákgubók alatt a Hasznos infókra klikkelve találod […]