Landing

Fantasztikusak a munkáid! El tudod őket adni?

Érezted már valaha, hogy

  • remek dolgokat alkotsz, de nem tudod eladni?
  • nem találod meg azokat az embereket, akiknek igénye és pénze is van a Te termékedre?
  • a alkotásaidat kínai ócskaságokkal próbálják összehasonlítani és kizárólag az áraidról beszélnek?
  • nőként nem vesznek komolyan az üzleti életben?

Ha igen, akkor olvasd tovább!

Miért pont rám hallgass?

Üdvözöllek! Panyi Zsuzsi vagyok. Üvegékszer tervezéssel és készítéssel foglalkozok és saját cégem van. Ezt a vállalkozást magamnak és magamtól építettem fel, kis pénzből. A panyizsuzsi ma már nem csak az én nevem, hanem egy márka is. Nem áll mögöttem gazdag család és nem vettem fel hitelt. Azonban tudom a pontos célt, ahova tartok, van tervem, akaraterőm és képes vagyok keményen dolgozni. A cégemet 1 év alatt építettem fel a semmiből. Nem költöttem százezreket a marketingre és egyéb reklámozásra, de sok időt fektettem tanulásba. Mára ez a cég már stabil jövedelmet hoz. A mákgubón azt mesélem el, hogyan csináltam mindezt, lépésről lépésre! Érdekel?

Miben kínál mást a mákgubó, mint a többi tanácsadó oldal?

A legtöbb ilyen oldal az mindenféle iparágra épít. Azonban egy művészeti vállalkozás nem hozható egy kalap alá egy divat ruházatot gyártó vagy éppen bioboltot üzemeltető céggel. Náluk nincsen hozzáadott művészeti érték, amivel Neked számolni és dolgozni kell! Így, ha az általuk bevett szokásokkal kezdesz el dolgozni, akkor hamar csődbe fogsz menni, mert ezek nem működnek az iparművész és kézműves termékek esetében.

Gondolom most Te is másoktól ellesett ötletekből próbálod a saját céged szekerét tolni, de nem vagy elégedett a bevételeiddel. Ez nem a Te hibád, hiszen a mákgubó előtti időkig egyáltalán nem volt olyan magyar forrás, ahonnan ezeket az információkat meg tudtad volna szerezni.

Rendeteg magyar vállalkozási és marketing tanácsadó oldal létezik, azonban ezek egyike sem beszél a művészekhez, alkotókhoz. Pedig ez egy nagyon speciális terület. Itt nem az árral versenyezünk, hanem a minőséggel és azzal a hozzáadott értékkel, ami egy üzemben, ahol futószalagon tervezik és gyártják a termékeket soha, még fel sem merül. Itt azonban aze az értéktöbbletet be kell kalkulálni az üzletben!

Ezért Neked most olyan tanácsokra van szükséged, amelynek segítségével meg tudod találni a célcsoportodat és ők meg fogják venni a termékeidet, sőt még ajánlani is fognak a barátaidnak. Neked pedig nem kell főállásban máshol dolgoznod, hanem meg tudsz majd élni az alkotásból. Ugye, Te is ezt akarod?

Mi az, amit a mákgubón kapsz?

Művész termékeket jövedelmezően eladni nem kis feladat. Neked, mint alkotónak nem elég, ha csak kiváló dolgokat készítesz, hanem el is kell azokat adni. Erre két lehetőséged van. Az egyik, hogy találsz egy managert vagy mecénást, aki mindezeket megcsinálja helyetted, a másik, hogy Te magad tanulod meg, hogyan is kell a piacon helyt állni!

Hiába te alkottad meg a legigényesebb és legdesignosabb terméket, ha a fizetőképes vevőkörhöz ez nem jut el. Márpedig vállalkozni csak egy jó felépített profi céggel érdemes, így van ez még a művészek esetében is.

A mákgubón megkapod azokat az, általam már kipróbált, jól működő, ötleteket és tanácsokat, amivel a magyar piacon boldogulni fogsz!

Ugye hasznos lenne egy tanácsadó, aki már kipróbált, jól működő, ötleteket és tanácsokat ad, hogy választ kapj kérdéseidre és boldogulj a magyar piacon! Itt pontosan ezt kapod. Ezért iratkozz fel most az ingyenes hírlevelünkre!, amihez azonnal megkapod a 10 módszer, amivel megduplázhatod a bevételeidet című alkotóknak készült e-könyvet ajándékba!

e-mail
név

Sok sikert és jó tanulást a honlapomon!

Panyi Zsuzsi

vezető tanácsadó

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka