Little Winter Art Market

Kedves Művészek, Designerek!
Szeretnélek meghívni Benneteket az idén megszervezett LITtLE WINTER ART MARKET téli vásárára árusítani Székesfehérvárra!
A vásáron NINCS HELYPÉNZ, mert célunk egy egyedi, varázslatos hangulat vásár kialakítása Művészek által készített egyedi tárgyakkal, utcazenészekkel, előadóművészekkel, gesztenyés-forralt boros légkörben. A célközönség pedig 0-50 körüli, mivel ez a belváros szívében lévő Kávéház (Műhely Kávéház: www.muhelykavehaz.hu) belső kertjében és aulájában lesz.

Várunk szeretettel, és ha esetleg tudsz még ajánlani mást, aki szívesen árulna, előadna (kézműveseket, mestereket, árusokat, fellépőket), bárkit, akit érdekel a vásár, azt megköszönném. Add tovább ezt a lehetőséget!

További részletek:
Helyszín: Székesfehérvár, Műhely kávéház (belső kert, aula, beltér)
Időpont: Dec. 3-4, 10-11, 17-18, 22-23 (11től estig-zárásig)
Helypénz nincs, asztalok vannak, plusz ki mit hoz. árusoknak ingyen forralt bor
Plakátok, hirdetés, újságcikk előzetesben.

Befogadóképesség: kb 500 fő

A pénteki nap diákoknak, fiataloknak “szerezz pénzt karácsonyra, add el régi cuccaid” piac lesz, szombaton pedig a vásár.
Keresünk még utcazenészeket, marionetteseket, bábosokat, bűvészeket, bármilyen fellépőket, akik eladhatnak, kalapozhatnak a helyszínen.

Lehet jönni akár egy alkalommal, akár végig karácsonyig, csak tudni kell, kikre lehet számítani, pontosan mikortól, meddig, mivel, mekkora helyigény kell neki.

A jelentkezési szándékot, kérlek, minél hamarabb jelezzétek!

Szabó Csilla Tünde
Art Manager
+36 20 9 406 408
http://wholeliving.blog.hu

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*