.m.á.k.g.u.b.ó. képzések és kérdések

.miért érdemesebb 3 vagy 5 alkalmas modult rendelnem, mint konkrét képzéseket kifizetnem?
Mert így nemcsak saját, egyéni órarendet/tanmenetet állíthatsz össze magadnak a képzéseinkből, de kedvezményesebb áron vehetsz részt minden egyes alkalmon.

.hogyan tudom a 3 vagy 5 alkalmas modult megrendelni és felhasználni?
Amennyiben egy 3 vagy 5 alkalmas modult rendelsz meg, fizetés után 3, illetve 5 db kódot kapsz e-mailben, melyek felhasználásával egy naptári éven belül az általad tetszőlegesen kiválasztott 3, illetve 5 képzésünket ingyen rendelheted meg.

.meddig jelentkezhetek egy képzésre?
Minden képzés esetében az adott napot megelőző csütörtök estig tudsz jelentkezni. Amennyiben azonban a jelentkezések még a határidő előtt elérik a maximális létszámot, a rendszer automatikusan lezárja az előadásra való jelentkezési lehetőséget. Kérjük, ezt vedd figyelembe, amikor az egyéni órarendedet/tanmenetedet tervezed!

.mikor kell kifizetnem a képzést?
A képzésre való jelentkezésedet kizárólag a fizetéssel tudod érvényesíteni. Csak a befizetett jelentkezésedet tudjuk érvényesnek tekinteni.

.mikor és hol kapok számlát a képzés(ek)ről?
A képzés kezdetekor a regisztrációnál adjuk át a számládat, melyet a megrendelésed során megadott névre és címre állítjuk majd ki.

.mennyire elméletiek vagy gyakorlatiak a képzések?
Az előadásoknak köszönhetően elsősorban nem költséges, de hatékony megoldásokat ismerhetsz majd meg az internet adta lehetőségek végtelen tárházából. A minimálisan szükséges elméletet számos hasznos tanács, ötlet követi majd a képzések során, melyeket akár szakmai inspirációként is használhatsz.

.lesz-e szó az én weboldalamról, hírlevemről, webshopomról az adott előadások alkalmával?
A képzések tematikája és időkerete ezt sajnos nem teszi lehetővé, de az előadásokat követő Kérdezz-felelek során természetesen lehetőséged lesz a Téged érintő konkrét kérdések megvitatására.

.kell-e valamilyen szakmai előképzettséggel rendelkeznem az előadások látogatásához, megértéséhez?
Semmiféle iskolai végezettséggel nem kell rendelkezned ahhoz, hogy számodra is érthető legyen mindaz, ami az előadásaink során elhangzik.

.érdemes-e jelentkezem bármelyik képzésre, amennyiben még nincs weboldalam, hírlevelem, webshopom, adatbázisom?
Egyértelműen igen, hiszen amennyiben a közeljövőben tervezed a beindításukat, kurzusaink kiváló szakmai inspirációként hatnak majd rád és rengeteg hibát is elkerülhetsz.

.visszakapom-e a képzés árát, ha befizettem, de nem tudtam részt venni rajta?
Lemondást a képzés előtti péntek estig tudunk elfogadni. Ebben az  esetben a képzés árának 50%-át visszafizetjük vagy a már befizetett összeget egy következő képzési alkalommal beszámoljuk.

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Speak Your Mind

*