Mákgubó Live – azaz gyertek, találkozzunk!

Manapság nehéz nőként munkát találni, hiszen 20 évesen azért nem alkalmaznak, mert túl fiatal vagy és úgyis nemsokára gyereket fogsz szülni, 30 évesen azért, mert bár elég tapasztalt vagy, biztosan kicsi gyereked van, 40 évesen pedig már idősnek és ódivatúnak számítasz a munkaerőpiacon. Ezért hosszútávon a legstabilabb munkahely az önmagunk számára megteremtett munkahely, azaz a saját vállalkozás. Vállalkozni azonban lehet kényszerből vagy örömmel, jól és rosszul, meggondolatlanul és megtervezetten is. S mindez csakis Rajtad múlik – vagyis azon, hogy mit vársz el magadtól és mennyit vagy hajlandó tenni érte!

Mindezeket nem csak a statisztikákból tudjuk, hanem a mákgubó iránti egyre nagyobb figyelemből is jól látjuk. Épp ezért olyan új szolgáltatásokat találtunk ki Nektek, nőknek, ami a sikeres vállalkozóvá válásban, valamint a vállalkozás sikeres és nyereséges üzemeltetésében napi szinten segítenek! 2010. márciusától egy olyan programsorozatot szervezünk meg, ahol személyesen is találkozhattok velünk, a mákgubó íróival és egymással. Az ismerkedési, kapcsolatépítési lehetőségeken túl természetesen alkalmatok lesz tanulni és fejlődni is, hiszen ez az a legfőbb, közös cél, ami a mákgubó-csapatát a kezdetektől összetartja!

A részleteket péntektől megtaláljátok itt, a főoldal tetején található nagy, narancssárga mezőkben!

FIGYELEM! Ezzel egy időben megváltozik a MOT (Mákgubó Online Tanfolyam) ára is: a havi 3.500Ft-os tanfolyamárat szerdától havi 4.500 Ft-ért vagy hat hónapra előre, egy összegben 24.000 Ft-ért tudjátok előfizetni! A 3.500Ft-os ár kizárólag 2010. február 11-én, csütörtökön 20 óráig biztosan elérhető!

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Speak Your Mind

*