Maximalizmus

Maximalista vagyok, azt hiszem tökéletes sohasem leszek.

Maximalista vagyok, ami jó, mert amit kiadok munkát, az mindig tökéletesre próbálom csinálni.

Maximalista vagyok, ami rossz, mert a legkisebb részletet is ki akarom dolgozni.

Múltkor egy honlapon dolgoztunk. Nagyon kevés idő volt rá. Tudtam, hogy erőt kell vennem magamon s nem kell még a lekisebb részletet is a kezemben tartanom. Rábíztam az oldal megjelenését a programozóra. Megálltam, hogy nem szoók bele (sokat). Remek honlap lett. Ma beszéltem a programozómmal egy új blogról, ami az egyik ismerősőmnek készül és teljesen szabad kezet kaptam benne. Kérdezte a programozó, hogy milyen legyen, hiszen már ismer, tudja, hogy minden kettőspontba beleszólok. Azt mondtam, hogy rábízom. Kell tudni kiadni a munkát, hiszen vannak dolgok, amit mások jobban tudnak.

Jelentkezz a Mákgubó Online Tanfolyamra most, kedvezményes áron!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Comments

  1. Hát igen, én is hasonló mentalitással vagyok megáldva, vagy sújtva, nem tudom. Nagyon nehezemre esik másra bízni bármilyen feladatot is a munkámmal kapcsolatban, pedig néha már muszáj lenne! Talán az a baj, hogy még nem találtam meg a megfelelő embert. Ahogy olvaslak, neked már sikerült és ez jó! :)

Speak Your Mind

*