Még mindig…

…rengeteg levelet kapok. Rengetegen kérik, hogy folytassam és sokmindent nem írnak/ írtok le, amit itt a blogon nyilvánosan nem. Egyszer tisztázódik ez az ügy!

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Comments

  1. Zsuzsi, en orulnek, ha folytatnad, jo tanacsokat adnal stb. Nyilvan ez csak egyfele nezopont lenne a naaaagy alkoto-vallalkozo mindensegben, de egy dologra szerintem vigyaznod kellene: Ha eldontotted, hogy befejezed, akkor ne jelenjen meg ujra es ujra valami bejegyzesecske a makgubon, mert hiteltelenne valsz, marpedig pont ez az, amit szeretnel elkerulni, ha nem tevedek…

  2. Angi: mint írtam határozatlan időre zár be.
    Az utolsó poszt után azért születtek újabbak (és lehet, hogy lesz még 1-2) mert sokan azt kérték, hogy fusson ki ez az ügy és legyen pont a végén, mert félbehagyottnak látták! Én ezt jogosnak tartom.

  3. Biztos vagyok benne, hogy elkerülhetetlen volt ez a nagy port kavart ügy, de azt sajnálom, hogy épp nálad robbant ki, szétzúzva ezzel a mákgubót, ami pedig igenis hasznos volt.
    Sokan anélkül kezdték el árulni a termékeiket, hogy tisztában lettek volna bizonyos dolgokkal, gondolok itt a számlázásra is, de elsősorban most mégis inkább az ötletlopásokra. Szinte mindenki érintett, ki így, ki úgy; van, akitől már nyúltak valamilyen formában, van, akinek csak az ismerősével történt, van, aki most jött rá, hogy ez nem tiszta dolog..stb..stb..érthető, hogy mindenkiből indulatokat váltott ki. Abban mindenki egyetért, hogy lopni nem szép dolog, és ahogy Írisz is írta, ennek vannak különböző fokozatai, remélem, ennek tisztázására hamarosan sor kerül, és akkor többre is hivatkozhatunk, mint az igazság- és önérzetünk.
    Valaki írta már nem tudom, melyik posztnál, hogy ugyanolyan lopni az etsyről, mint egymástól, blogról és meskáról. Ez természetesen igaz, de úgy gondolom, olyan kicsi ez az ország, legalább egymás munkáit tartsuk tiszteletben.

Speak Your Mind

*