Még nem késő!

Még nem késő jelentkezni a Mammut és a Mákgubó közös pályázatára, ahol a megkötés az, hogy a pályaművet 50×50 cm méretű, RIBBA típusú IKEA képkeretben kell benyújtani és az alkotás teljes egészében az üveglap mögött kell, hogy elhelyezkedjen, a keretet kívülről díszíteni nem szabad! A kontakt információ a kép hátára kerüljön.

Ezzel kapcsolatban szeretnék pár dolgot mondani, hiszen ahogy közeleg a leadási határidő egyre több kérdésetek van.

A fentieken kívül, semmilyen formai megkötés nincsen. Azaz, ha te éppen horgolással foglalkozol,  szép, ha beleraksz képeket, próbákat, összegombolyított fonalakat, bármit! Készítsetek kollázst, aminek a háta lehet egy fotó is. Ha nincs sok időd, akkor tegyél a képketetbe már kész termékfotókat és néhány rád jellemző anyag darabot, pl, szép textileket vagy éppen bőrt, bármit ami egy harmonikus egységet alkot!

Szóval, várom a munkáitokat és köszönöm azoknak akik már elküldték!

tano-moni

A Lépj Tovább! kurzuson rengeteget tanultam, talán nem is hiszed, de az összeszedettséged, a precízséged teljesen átjön és bár eddig is követtem a tevékenységedet, de így belelátva még inkább úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt elköteleződni erre az évre. Végre olyan embertől tanulhatok, aki tisztán látja, hogy miken megyek keresztül, és melyik vállalkozási szakaszban mi a teendő, mert, hogy ő is átment ezeken.

Tanó Móni

Comments

  1. A leadási határidő felől szeretnék érdeklődni.

  2. Szia Titkó!
    Ez a kör már lezárult, de hamarosan lesz egy következő! Jelentkezz a hírlevélre és küldöm a részleteket!

Speak Your Mind

*