Mi van a mákgubóban?

Többen érdeklődtetek, hogy mi van a mákgubóval és mi van velem, hogy nem írok. Ezért most leírom, mi is történt velem, a mákgubóval, és mik a terveim.

Köszönöm az érdeklődő leveleket, jól vagyok és írok is. Egy diplomát a Modern Üzleti tudományok Főiskolájának Online Marketing szakán. Nem könnyű, de ennek két oka is van. Másoddiploma ellenére most írom életem első diplomáját! (az elsőt rajzoltam) Elsőre pedig minden egy kicsit lassabban megy. A másik nehézségem a témaválasztás. A diplomák általában elméleti eszmefuttatások, ahol ha nincs meg a megfelelő számú karakter, akkor jön a rizsa. Én nem elméleti témát választottam, hanem egy hús-vér élő projektet a mákgubót. Itt nincs rizsa, itt tények vannak adatok és pontos tervek.

Két évvel ezelőtt magam sem gondoltam, hogy lesz mákgubó és azt sem, hogy még egyszer az életben visszaülök az iskolapadba. (A BME-n az első diplomám védése örök rossz élmény marad számomra. akkor elhatároztam, hogy magyar felsőoktatásban soha többet nem szeretnék tanulni) De lett mákgubó és ha már van, akkor én úgy gondoltam, hogy nem szeretnék beállni az önjelölt guruk közé, hanem elvégzem azt az iskolát, ami a legmagasabb képzettséget adja ma Magyarországon az online marketing területén.

Ez  van velem, ez van a mákgubóval és most megyek írom a diplomámat! Amint kész lesz visszajövök és újabb posztokkal és sok minden mással!

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Comments

  1. Sok sikert kívánok!

  2. Sok sikert kívánok én is! Én tavasszal mentem keresztül ugyanezen, bár sajnos nem éppen piacképes diplomákkal, de azért szívtam velük eleget :)

    Nemrég találtam meg az oldaladat, szívesen olvasgatom. Zsuzsi, egy kérdés: a MákGubó Online Tanfolyam azért működik ettől függetlenül, ugye?

  3. Kedves Szilvi!
    köszönöm a jókívánságokat, a MOT működik, nyugodtan jelentkezz rá!

Speak Your Mind

*