Minden amit, a webshopokról tudni akartál!

Ezen a héten itt a mákgubó blogon egy tematikus hetet fogunk tartani a webshopokról. A webshopok a kis tőkével induló vállalkozásokban, így a kézműves és iparművész vállalkozásoban  különösennagy szerepet kapnak. Azonban nem mindegy, milyen igényekhez, milyen rendszert használunk. Ezen a héten minden számodra fontos dolgot meg fogsz tudni az online értékesítésről mákgubón.

A webshopokról röviden
Nincs még egy olyan üzlethelység, ami ilyen fantasztikus paraméterekkel rendelkezik. A webshop nyitvatartása: napi 24 óra – heti 7 nap – a világ minden részén. Mindemellett tökéletes szabadságot ad Neked, mint tulajdonosnak. Ha egy valódi üzlethelységed lenne, akkor vagy Neked, vagy egy alkalmazottnak álladóan jelen kellene lenni. Mindemellett ott van az alkalmazott költsége, a bérelti díj vagy az üzlethelyiség vételára. Ehhez képest az online bolt hihetetlen alacsony költségekkel jár.

Mindenképpen egy egyszerű, de szép designnal rendelkező webshopot válassz, aminek a felülete könnyen kezelhető és a számodra szükséges dolgok megfelelően paraméterezhetőek, állíthatóak.

A harmadik dolog, amit szeretnék megemlíteni, a webshopok jogszerű működése. Ha saját webshopot üzemeltetsz, akkor az Általános Szerződési Feltételeket egy ügyvéddel meg kell iratnod. Ez téged és a vásárlót is véd.

Nem szeretnék azonban az eseményxek és cikkek elé menni. Minden nap felteszek a webshopokról fontos tudnivalókat. Ismertetek többfajta magyar és külföldi webshop rendszert és jogászunk ír a webshop üzemeltetés jogi hátteréről és szabályozásáról. Pénteken a hírlevél feliratkozóknak kiküldöm az összesített táblázatot, amiben a webshop típusokat összehasonlítom. Biztos vagyok benne, hogy hét végére mindenki tudni fogja, hogy mi a neki legmegfelelőbb módszer az online értékesítéshez!

tano-moni

A Lépj Tovább! kurzuson rengeteget tanultam, talán nem is hiszed, de az összeszedettséged, a precízséged teljesen átjön és bár eddig is követtem a tevékenységedet, de így belelátva még inkább úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt elköteleződni erre az évre. Végre olyan embertől tanulhatok, aki tisztán látja, hogy miken megyek keresztül, és melyik vállalkozási szakaszban mi a teendő, mert, hogy ő is átment ezeken.

Tanó Móni

Speak Your Mind

*