Robert Capa megmondta

Robert-Capa_idezet

Vegyük ezt az idézetet alapnak a mai nap!

Sokan azt mondják, hogy a magyar nyelv bonyolultsága olyan különleges működésre készteti az agyat, hogy ezáltal a magyar nyelvet beszélő emberek nagyon összetett és különleges gondolkodásra képesek. Én ebben hiszek! Magyarnak születni és magyarként élni cseppet sem egyszerű, de remek dolog. A magyarok igenis sikeresek, csak erről nem beszélünk olyan sokat. Mégis ott van megannyi híres magyar és Nobel díjas a világban, ha a múltra gondolsz. A jelenben itt van a Prezi, a Ustream és megannyi más magyar fejlesztés, az ország mára startup keltetővé változott.

Nem mondom, hogy Neked is egy Prezi méretű vállalkozást vagy éppen egy startupot kell most összeraknod, de kezdj bele és építsd fel a saját iparművész kézműves vállalkozásod akkorára, amivel az általad kitűzött életszínvonal megvalósítható. Ezért ez nem olyan nagy dolog és tudom, hogy meg tudod csinálni!

… és a fentiek szerint mindened megvan hozzá! Van tehetséged és magyar is vagy!

Akkor mire vársz?!

Iratkozz fel hírlevélre, amiben hamarosan megírom Neked, hogyan csináld!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Speak Your Mind

*