Sokat tanulok Tőled, köszönöm!

Eddig közel 100 mákgubó rajongó töltötte ki a kérdőívet, amiért hihetetlenül hálás vagyok Nektek! Ezzel nagyon sokat segítettetek. Úgy érzem kicsit megismerhettelek benneteket és azt, hogy miben is van szükségetek segítségre. Meg kell mondanom, nem bírtam kivárni május 20.-át, amikor zárul a kérdőív és azzal együtt kisorsolom, hogy kié lesz az ajándék kurzus, hanem már most elkezdtem elolvasni a véleményeiteket! A kedvencem a “Mit változtatnál a mákgubón?” kérdésre adott válaszaitok voltak! Ezeket a kéréseket, amennyire a mákgubó célja engedi (90%-ban ilyet írtatok!) be fogom építeni a blog és kurzus témák közé!

mi-legyen-a-makgubon

Az alábbiakra biztosan számíthattok:

panyizsuzsi kudarcai – volt, aki azt írta, hogy túl szép, hogy igaz legyen hangulata van a blognak és írhatnék a kudarcaimról is. Köszönöm ezt a megjegyzést! Eddig úgy gondoltam, hogy a kipróbált és működő dolgokat osztom meg itt, azonban való igaz, hogy kudarc nélkül nincs siker és a hitelességhez ez is hozzátartozik. Írni fogok róla!

mélyrehatóbb témák – ezt már meg is fogadtam, nemrégiben készült több hosszabb, részletesebb információd adó blogbejegyzésem. Írtam többek közt a piackutatásról és a termékkínálat kialakításáról is!

gyakrabb blogbejegyzések – ígérem igyekezni fogok

olcsóbb kurzusok, nincs pénzem tanulni – erről külön blogbejegyzés születik! Aki azt írta, hogy más tanfolyamot előbbrevalónak tartott, neki óriási gratula, a lényeg az, hogy folyamatosan tanulj, fejlődj!

csomagajánlatok – ezen már dolgozok

több ingyen anyag – gondolkozok rajta, addig olvassátok a blogot, ahol rengeteg információt találtok

sikertörténetek: interjúk azokkal, akik a mákgubón tanultak és megvalósították az álmaikat – remek ötlet, nagyon köszönöm! Ezt meg fogom valósítani

haladóknak szánt témák – teljesen jogos kérés, a jelenlegi blogbejegyzések elsősorban kezdőknek szólnak. A következő néhány kurzusban, még az alapokat szeretném lefektetni, de ígérem utána továbblépek haladó szintre!

rendszeres blogszemle – hírleveles összeállítás az elmúlt időszak legkedveltebb blogbejegyzéseiből! A múlt héten már kaptatok is egyet!

facbook csoport azoknak, akik elvégezték valamelyik tanfolyamot, kapcsolatépítő csoportok – minden tanfolyamhoz tartozik FB csoport, ami működik is, itt lehet kérdezni és egymással beszélgetni is!

betekintés a kurzusok anyagába – a következő kurzusnál egy leckét ingyen meg fogok osztani és Ti választhatjátok ki, hogy melyik legyen az!

személyes tanácsadás lehetősége – ez 2009. óta töretlenül működik. Ha ilyen szolgáltatást szeretnél, írj az info(kukac)makgubo.hu email címre!

egy téma kifejtése a személyes példámon keresztül – ezt is nagon köszönöm, igyekszek személyes példákat hozni, a Termékpaletta kialakítása blogbejegyzésben már meg is tettem!

cikkek jobban kereshetőek legyenek – az oldalsávi témákat hamarosan újragondolom és a bejegyzéseket újra rendszerezem, addig kérlek használjátok a keresőt az oldalsávban

a név nem tetszik – erről hamarosan írni gofok, hogy miért éppen mákgubó

Szeretném a mákgubós anyagokat – blogbejegyzéseket és kurzusokat –  minél jobban a Ti igényeitekre szabni! Összeállítottam egy kérdőívet, amiben pontosan erre kérdezek rá! Írhattok kritikát és kívánságokat is, ígérem, komolyan fogom őket venni!

És egy jó hir!

Az email címüket is megadó kitöltők között kisorsolok egy 20.000 Ft-os kupont, amit egy mákgubó kurzusra használhatsz fel 2016-ban!

Kattints ide és töltsd ki a kérdőívet, hogy megtudjam miben segíthetek Neked leginkább?

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Speak Your Mind

*