Rólunk

Mi a mákgubó?

A mákgubó.hu iparművész, kézműves és alkotó nőknek mutatja meg, hogyan menedzseljék Önmagukat, vállalkozásukat és érjenek el anyagi sikereket, az alkotói szabadság megőrzése mellett.

Panyi Zsuzsi
a mákgubó és a panyizsuzsi.hu tulajdonosa

Panyi Zsuzsi az első honlapját 1998-ban készítette. Később, építészként számítógépes látványtervezéssel és annak oktatásával foglalkozott. 2007-ben megalkotta a panyizsuzsi márkát, saját honlapot tervezett, amit azóta is sikeresen üzemeltet.  Online életét autodidakta módon kezdte, sokat olvasott, tanult, számos, sikeres és kevésbé sikeres, módszert kipróbált, majd 2010-ben a Modern Üzleti Tudományok Főiskolája, Online Marketing szakán diplomázott jelesre. Diplomamunkájának témája az alkotó nők online megjelenésének lehetőségeit tárgyalta.

A mákgubó keretében több online kurzust indított és offline, élő képzést is szervezett. Jelenleg több iparművész, kézműves munkáját segíti személyes tanácsadással. Számos helyen tartott és tart előadásokat. Előadója volt a Haszon Nőknek konferenciasorozatnak, a Magyar Innocrafts Napnak, a WAMP-pal közösen vállalkozási képzést tart iparművészeknek, volt már a MOME vendégelőadója és adott órát a WERK akadémián.

Zsuzsi fontosnak tartja a női vállalkozások, kisvállalkozások támogatását, ezért saját vállalkozásában is elsősorban édesanyákkal, nőkkel dolgozik együtt.

Hiszi, hogy a minőségi termék mögé, profi vállalkozást kell építeni a siker érdekében! Célja az igényes magyar iparművészet és kézművesség felemelése. Ezért indította el a mákgubót!

“Én már megvalósítottam azt, amit Te most szeretnél.”

Kovacs_Zsofi

dr. Kovács Zsófi

ügyvéd, adójogi és ingatlanforgalmi szakjogász

dr. Kovács Zsófi ügyvéd, 1999-ben végzett az ELTE ÁJK-n. Ezt követően három szakjogászi képzést szerzett az ELTE Jogitovábbképző Intézetben. Az EU szakjogászképzés abszolutóriumát (2004), majd ingatlanforgalmi szakjogász képzésen (2010 ) és az adójogi szakjogász képzésen (2014) diplomázott.

1999-2004-ig az Ormai és Társai CMS Cameron McKenna Ügyvédi Irodában dolgozott ügyvédként. Az angol partnerséggel működő ügyvédi irodában számos jogterületen szerzett tapasztalatot, sokat foglalkozott szerzői joggal, iparjogvédelemmel, továbbá társasági joggal. Az iroda nagyobb cégek, nemzetközi vállalatcsoportok ügyeivel foglalkozott, melynek során lehetősége volt igen összetett ügyek megoldásában részt venni. Gyerekei születése miatt 2004-től más formában folytatta ügyvédi tevékenységét, több egyéni ügyvéd kollégával működött együtt, az ő munkájukat segítve. Itt tanulta meg a kisebb cégek, egyéni vállalkozók működési sajátosságait és a részükre nyújtandó, felhasználóbarát jogi szolgáltatás mibenlétét. 2014-ben nyitott saját praxisában, ügyfelei között számos művészeti ág képviselői jelen vannak: építészek, grafikusok, iparművészek. Szellemi alkotásaikkal és online kereskedelmi tevékenységükkel kapcsolatban is segíti munkájukat.

“Misszióm, hogy olyan módon nyújtsak jogi segítséget ügyfeleimnek, hogy először magam is pontosan megértsem a működésüket, érdekeiket, és ez alapján, a személyre szabott, az iparág és az ügyfél sajátosságait figyelembe vevő tanácsaim segítségével ők is pontosan értsék a jogi lehetőségeiket, ezzel segítsem őket az üzleti döntéseik eredményes meghozatalában.”

Az ügyvédnő a mákgubó külső szakértője, kérdés esetén forduljatok hozzá bizalommal! Praxisának elérhetősége emailben!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka