Hasznos Hétfő információ

Az online vállalkozások ma Magyarországon gyerekcipőpen járnak. Van néhány remek vállalkozás, akik jól használják és maximálisan profitálnak az internet adta lehetőségekből, de az átlag ember és vállalkozó sok esetben azt sem tudja hol kezdjen hozzá a dologhoz vagy bizonyos tévhitek miatt nem is gondol a vállalkozása online irányba való fejlesztésére! A mákgubó csapata ismét remek ötlettel rukkolt elő, hogy eloszlasson tévhiteket és rámutasson néhány fontos tényezőre.

Az online vállalkozások sikere két fő pilléren nyugszik: az online marketing szabályainak a betartása és a kreativitás. Ha e kettőt megfelelően ötvözöd, jó úton jársz a siker felé. Nem nagy dolgok ezek, de jól kell csinálod, akkor sokszorosát profitálhasd eddigi bevételeidnek. Ehhez szeretnének hozzájárulni a tudásukkal és elindítjuk a blogon a Hasznos Hétfő sorozatot.

Mi az a Hasznos Hétfő?
Minden hétfőn elemzéseket olvashatsz a mákgubó blogon. Elemezni fogunk honlapokat, blogokat, hírleveleket, webshopokat és még sok olyan eszközt, ami a terméked, szolgáltatásod sikerét és a bevételeidet növeli. A kizárólag üzleti szempontból készülő elemzések célja a honlap bevételeinek növelése.

Miért is hasznos és hogyan lesz pont Neked hasznos?
Hétfőnként kiemeljük a kiválasztott eszközök legjobb, leggyengébb pontjait, megmutatjuk néhány mondatban gyengeségeit és erősségeit. A Te hasznod a mások hibáiból és sikereiből való tanuláson túl az, hogy akár a Te honlapodat vagy más online marketing eszközödet is kielemezhetjük.

Mit kell tenni?
Minden hétfőn az elemzés végén meghirdetjük, hogy milyen marketing eszközt fogunk elemezni következő hétfőn. Ha szeretnéd, hogy elemzéseinkkel a Te munkádat segítsük akkor nem kell mást tenned, mint elküldeni a hasznoshetfo@makgubo.hu mail címre, pénteken déli 12 óráig, az adott eszközödet  és egynéhány mondatos leírást, amiben megfogalmazod az eszköz célját. Mi a jelentkezők közül választjuk ki azt a két szerencsést, akinek az eszközét következő hétfőn kielemezzük.

Mik a szabályok?

  • a jelentkezők közül teljesen szubjektív alapon választjuk ki elemzésre az eszközöket
  • az elemzést minden esetben nyilvánosságra hozzuk és ezt eltávolítani nem lehet
  • csak a hasznoshetfo@makgubo.hu e-mail címre írt kéréseket tudjuk figyelembe venni!

honlap elemzés • weboldal elemzés • ingyen • minden hétfőn

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Trackbacks