Találkozzunk március 20-án!

Sokatok kérésére ezúton jelentjük örömmel, hogy ma elindult a Mákgubó Átlendítő Képzés (MÁK) regisztrációja!

A MÁK egy programsorozat, ahol havi egyszeri alkalommal női vállalkozóknak segítünk felépíteni és fejleszteni a vállalkozásaikat – online és offline vonalon egyaránt. Az egynapos képzéseinken nem csak szakmai prezentációk lesznek, de vendégelőadóink azt is elmesélik majd, ők hogyan valósították meg saját elképzeléseiket, álmaikat, terveiket. A szemináriumi napok utolsó másfél órájában közös gondolkodásra és problémamegoldásra is lesz alkalom kiscsoportos műhelymunkák keretében, ahol a résztvevők konkrét problémáira keressük majd a megoldásokat!

A MÁK minden hónapban egy alkalommal, egy szombati napon 9 és 17 óra között, Dobogókőn, a Hotel Waldenban kerül megrendezésre. Jelentkezni egyszeri alkalomra, illetve negyedéves modulokra (3 alkalom) is lehet. A korai jelentkezőknek és a teljes modulon résztvevőknek a tanfolyamdíjból kedvezményt biztosítunk! Ha Te is kedvezményes áron szeretnél részt venni a képzése(ke)n, akkor kattints a fenti narancssárga MÁK mezőre vagy ide >>> és jelentkezz!

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Comments

  1. Jól hangzik a MÁK rövidítás a Mákgubó oldalhoz kapcsolva, de nekem, mint volt közalkalmazottnak mindig a Magyar Államkincstárt fogja jelenteni. :(

  2. Szia Andrea!
    Azért ez nem egy rossz ómen. Itt annyi új információt és készséget fogsz kapni, amivel a saját kincstáradat tudod majd felépíteni!

Trackbacks

Speak Your Mind

*