Kurzusok

Szia, most a Mákgubó Online Kurzusok, Kurzuslista oldalán jársz! Itt találod az éppen aktuális képzéseinket, amelyre jelenleg nyitott a regisztráció! Néhány kurzusunkra folyamatos a jelentkezés, más kurzusok csak ideiglenesen elérhetőek! Kérlek figyeld a jelentkezési határidőket, nehogy lemaradj a kedvencedről!

A 2009-ben elindult Mákbubó Online Tanfolyam 2016-ban megújulva jelent meg! Folyamatosan indítok online képzéseket, iparművész, kézműves kisvállalkozó nők részére. Az éppen elérhető kurzusokat mindig itt találod. Ha most szeretnél tanulni, kérlek görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy az új kurzusok indulási időpontjára, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre MOST!

Személyre szóló Egyéni Konzultációra van szükséged, akkor kattints ide!

Előadói szolgáltatásaimról kérlek érdklődj emailben a kapcsolat oldalon keresztül!

Ha elakadtál, kérdésed van, akkor írj e-mailt a info@makgubo.hu címre és amint tudunk válaszolunk!

Ebben a Kurzusban gyakorlati útmutatót kapsz az árazás minden részletéhez. Megmutatom, hogyan korrigáld az alul árazott termékeid, hogy a célcsoportot könnyen elfogadja. Ígérem, hogy a Kurzus segítségével nem csak több pénzt fogsz keresni, hanem több szabadidőd is lesz!

Következő kurzus időpontja: 2017. november 7.
Most BEVEZETŐ ÁRON: 2017. november 5. után az ár 50%-kal megnő!

Az INGYENES Alkotói Kreativitás a Vállalkozás Menedzselésében Kurzuson megtudhatod, hogyan használd a kreatív gondolkodásmódod az iparművész és kézműves vállalkozás sikeres vezetésére, hogy a vállalkozásod profitot termeljen és fejlődjön!

TARTALOM: kampány tervezés és management, százalékos és fix kedvezmények, kuponok, kosárérték növelő kampányok, kreatív kampányok, offline marketing lehetőségei.

12 hónapos kurzus, aminek a célja, hogy a jelenlegi szintedről tovább tudjál lépni a vállalkozásodban. A kurzuson tanult ismeretek gyakorlatba ültetésével fejleszteni tudod a vállalkozásod online jelenlétét, a marketingedet, hogy ezzel növekedést érj el az értékesítésben és a profitodban!

Következő kurzus időpontja: 2018. január - december
Regisztráció kezdete: 2017. december
max. 30 fő

Szeretnéd mindezt megtanulni? Iratkozz fel a hírlevelemre, link a fejlécben jobb oldalt!

TARTALOM: női időgazdálkodás: háztartás, család és munka, időbeosztás tervezése vállalkozás vezetése főállás vagy gyereknevelés mellett.

Következő kurzus időpontja: nincs
max. 50 fő

Szeretnéd mindezt megtanulni? Iratkozz fel a hírlevelemre, link a fejlécben jobb oldalt!

TARTALOM: IG alapjai, fotózás, képszerkesztés, szövegek írása, hashtagek, posztolás gyakorisága, rajongók számának a növelése és online közösségépítés

Következő kurzus időpontja: nincs

Szeretnéd mindezt megtanulni? Iratkozz fel a hírlevelemre, link a fejlécben jobb oldalt!