Kurzusok

Szia, most a Mákgubó Online Kurzusok, Kurzuslista oldalán jársz! Itt találod az éppen aktuális képzéseinket, amelyre jelenleg nyitott a regisztráció! Néhány kurzusunkra folyamatos a jelentkezés, más kurzusok csak ideiglenesen elérhetőek! Kérlek figyeld a jelentkezési határidőket, nehogy lemaradj a kedvencedről!

A 2009-ben elindult Mákbubó Online Tanfolyam 2016-ban megújulva jelent meg! Folyamatosan indítok online képzéseket, iparművész, kézműves kisvállalkozó nők részére. Az éppen elérhető kurzusokat mindig itt találod. Ha most szeretnél tanulni, kérlek görgess lejjebb, ha kíváncsi vagy az új kurzusok indulási időpontjára, kérlek iratkozz fel a hírlevelemre MOST!

Személyre szóló Egyéni Konzultáció és Előadói szolgáltatásaimról itt találsz részleteket!

Ha elakadtál, kérdésed van, akkor írj e-mailt a info@makgubo.hu címre és amint tudunk válaszolunk!

12 hónapos kurzus, aminek a célja, hogy a jelenlegi szintedről tovább tudjál lépni a vállalkozásodban. A kurzuson tanult ismeretek gyakorlatba ültetésével fejleszteni tudod a vállalkozásod online jelenlétét, a marketingedet, hogy ezzel növekedést érj el az értékesítésben és a profitodban!

Regisztráció vége 2017. március 31.
max. 30 fő

Szeretnéd mindezt megtanulni? Iratkozz fel a hírlevelemre, link a fejlécben jobb oldalt!

TARTALOM: női időgazdálkodás: háztartás, család és munka, időbeosztás tervezése vállalkozás vezetése főállás vagy gyereknevelés mellett

Kurzus kezdete: 2017. március 20. Regisztráció: 2017. március 9-20.
max. 50 fő

Szeretnéd mindezt megtanulni? Iratkozz fel a hírlevelemre, link a fejlécben jobb oldalt!

TARTALOM: piackutatás, üzleti tervezés, alapanyag beszerzés, gyártás optimalizálás, pénzügyek kezelése, márka és arculat, értékesítési csatornák, online megjelenés és marketing, közösségi média használata.

TARTALOM: adószámos magánszemélyek, egyéni vállalkozások és gazdasági társaságok alapítása, működtetése és adózása; szerzői jog fogalma és a szerzői jogaid védelme.

Következő kurzus időpontja még nincsen kitűzve!
max. 50 fő

Ha szeretnéd tudni, mikor indul a regisztráció, iratkozz fel a hírlevelemre!
Link a fejlécben jobb oldalt!

TARTALOM: IG alapjai, fotózás, képszerkesztés, szövegek írása, hashtagek, posztolás gyakorisága, rajongók számának a növelése és online közösségépítés

Következő kurzus időpontja még nincsen kitűzve!
max. 50 fő

Szeretnéd mindezt megtanulni? Iratkozz fel a hírlevelemre, link a fejlécben jobb oldalt!

TARTALOM: kampány tervezés és management, százalékos és fix kedvezmények, kuponok, kosárérték növelő kampányok, kreatív kampányok, offline marketing lehetőségei.

Ez a Mákgubó Online Kurzus INGYENES mintaleckéje, amiből képet kapsz arról, hogy milyen tartalommal, milyen terjedelemben és milyen formában tudsz a mákgubón tanulni!

Regisztrálj INGYENESEN most!