10 MŰKÖDŐ Marketing Ötlet Kurzus

10-marketing-kurzus-kocka
Már regisztráltál erre a kurzusra? Bejelentkezéshez kattints ide!

Azokat az alapvető tudnivalókat, praktikákat gyűjtöttem össze most Neked, amelyekre visszagondolva már látom, hogy „…de jó lett volna ismerni, amikor indultam”!

A saját tapasztalatomból tudom, hogy a kézműves/iparművész piac egy nagyon speciális terület, ahol nem, vagy nem úgy működik minden marketing ötlet, ahogy az a „nagy könyvben” meg van írva!

Ebbe a kurzusba, azokat az időtálló marketing praktikákat válogattam ki a tapasztalataim közül, amelyek működnek ezen a piacon, sikeresen értékesítik a portékáidat! (Az összeset kipróbáltam a panyizsuzsi-n, úgyhogy biztosan állíthatom ezt Neked!)

Bízom benne, hogy Te is azért vágtál bele ebbe az üzletbe, hogy kiteljesítsd magad benne, és végre igazi élvezet legyen a munka, amelyet minden nap végzel! Ehhez azonban társul a „szükséges rossz”, hogy a vásárlóknak valahogyan meg kell mutatni a portékád, hogy meg tudják venni.

Ugye jó lenne, ha megkímélhetnéd magad az olyan amatőr hibáktól, mint:

 • Túl nagy kedvezményt adsz, ezért veszteséggel végződik egy kampányod.
 • Túl kicsi kedvezményt adsz, ezért nem jönnek a megrendelések, pedig a kampányba rengeteg pénzt és időt beleöltél.
 • Nem veszik észre a standodat a vásárokon, mintha láthatatlan lennél…

Ha ezekbe mind beleesel, könnyen oda juthatsz, hogy néhány hónap működés után fel kell függesztened a vállalkozásod, és ismét főállást kell keresned, hogy meg tudj élni.

Ugye Te is szeretnéd ezt elkerülni?

Sokkal jobb lenne, ha a cégedet már az első lépésekkel a folyamatos fejlődés pályájára tehetnéd, és a sok-sok befektetett munkád napról-napra egyre jobban megtérülne.

Nyugodtan tervezhetnél kiadásokat is, hiszen a bevételeid szintén kiszámíthatóbbak lennének, és pontosan tudnád, hogy milyen rendezvényeken érdemes megjelenned, hogy meg is térüljön Neked a beleölt pénz, idő és energia.

Az a szuper hírem van, hogy ez egyáltalán nem lehetetlen küldetés!

Könnyedén elkerülheted a „ha ezt már az elején tudtam volna…” érzést, ha a Mákgubó Bevezető a kurzusát választod, ahol egy –egy ötlet alig egy kávé árába kerül!

erdekel-kurzus2

Neked való ez a képzés, ha:

 • Már a céged indulásakor le szeretnéd nyomni a versenytársaidat.
 • Kényelmesen, már-már könnyedén szeretnél eredményeket elérni.
 • Gyorsan és hatékonyan akarod fejleszteni a vállalkozásodat.
 • Kipróbált és igazolhatóan működő ötletekkel szeretnéd megalapozni az üzleted hosszú távú sikerét.

borodykrisztiA marketing napjainkban elengedhetetlen ahhoz, hogy egy termék eljusson a vevőkhöz. Néhány ügyetlen kísérlet után rájöttem, hogy nem vagyok született marketinges. Zsuzsihoz fordultam segítségért, és szuper ötleteinek hála folyamatosan nő a silk&more selyemkendők vásárlóinak száma. A bevételem már egy év alatt megduplázódott. Mára elmondhatom, hogy sokszorosan visszahozta a befektetésem. Ezek az ötletek egyediek, kreatívak és egyben könnyen megvalósíthatóak, de persze a munkát nem lehet megspórolni.

Borody Krisztina, silkandmore, webshop

Viszont felejtsd el ezt a kurzust, ha:

 • Továbbra is csak hobbiként szeretnéd gyakorolni az alkotást és a szűk baráti körben „értékesíteni”.
 • Hajlandó vagy azzal kísérletezni, hogy egy innen-onnan összeszedett ötlet Nálad éppen működik-e?
 • Nem számít, hogy mennyi idő alatt lesz jövedelmező a vállalkozásod.
 • Nem akarsz befektetni a céged jövőbeni sikerébe.

Alapozd meg a helyedet a kézműves/iparművész piacon ezzel a kurzussal!

Ennek az online képzésnek hatalmas előnye, hogy a saját tempódban online tanulva tudod majd végigvenni a leckéket, sőt akár többször is átismételheted őket, hiszen 1 teljes évig lesznek számodra elérhetőek!

jelentkezek-a-kurzusra2

Hogyan épül fel a kurzus?

Ez a képzés 5 modulból áll, és 10 db komplett, részletes, könnyen alkalmazható leckét tartalmaz, amelyet nem lesz gond átültetned a gyakorlatba.

A következő témákkal fogsz találkozni a tanteremben:

 1. Hogyan csinálj profi kampányokat? A-tól Z-ig!
 2. Árengedmény kampányok: fix összegű, százalékos és kuponos megoldások
 3. Kosárérték növelő kampányok, mitől fog nálad többet költeni a vásárló?
 4. Kreatív kampányok (szezonális és egyedi ötletek)
 5. Offline marketing kisvállalkozásoknak (útmutató vásárokra, és ötletek offline megoldásokra)

Elizabeth M. Gilbert (Ízek, imák, szerelmek) szerint „az alkotás nem könnyű, ha könnyű lenne, mindenki csinálná…” A kézműves számára az alkotás az önkifejezés, a szabadság, a minden, azonban ha meg akar élni belőle, akkor láttatnia kell magát a közönséggel, a vásárlókkal. Ennek a feladatnak nélkülözhetetlen része a marketing, melyet jól csinálni bizony igazi művészet, főleg, ha szükséges rosszként tekintünk rá. Zsuzsi tanfolyama a szeretett alkotás és a szükséges eladás folyamatát hozza közel egymáshoz, teszi megközelíthetővé

Móricz Emi, love2smile

Szerencsére itt még nincs vége! Még készültem Neked néhány extra dologgal, amelyeknek garantáltan a hasznukat veszed majd:

BÓNUSZ:

 • Hogyan legyen tartalmad akkor is, mikor nincs időd?! (blogra, közösségi felületekre)
 • 3 szinte teljesen kész profi hírlevél sablon, amelyet akár azonnal használhatsz is!

+1 a képzéssel felvételt nyersz a kurzus zárt Facebook csoportjába, ahol bátran felteheted a kérdéseidet!

Miért ezt a kurzust válaszd?

Ha önállóan szeretnéd a marketing könyvekből, tanfolyamokból, képzésekből megszerezni ezt a tudást, az bizony elég nagy költséget és sok időt jelentene a számodra. Egy könyv legalább 4-5 ezer forintba kerül. Egy kisvállalkozói marketingképzés 20-200.000 forint között mozog, ahol rengeteg olyasmit is megtanulsz, ami a Te piacodon egyáltalán nem működik!

Válaszd inkább a tökéletesen használható gyakorlati tippeket és módszereket, amelyek már bizonyítottak ezen a területen!

A képzés ára: 8.000 Ft,

amelyhez 2 bónusz leckét is elérhetővé teszek Számodra!

A Mákgubó bevezető kurzuson mindössze 500 Ft-ba kerül Neked egy BEVÁLT tipp vagy egy azonnal használható SABLON, amivel azonnal a többszörösét keresheted meg az egész tanfolyamnak!

Vágj bele most azonnal, és építs egy valódi szerelemmárkát a hobbidból!

jelentkezek-gomb

Regisztráció és fizetés menete:

Kattints legalul a VÁSÁROLJ MOST! gombra és a rendszer megkéri, hogy regisztrálj vagy ha már regisztráltál nálunk akkor a rózsaszín mezőben válaszd a belépés opciót. A rendszer ezek után átirányít a paypal.com oldalára, ahol apaypallal vagy regisztráció nélkül kártyával is tudsz fizetni!

 • PayPal fizetés: ha már regisztráltál a PayPalon, írd be az email címedet és a jelszavadat és kattints a Pay Now! gombra!

 • kártyás fizetés: a lap alján kattints a Pay with my credit or debit card feliratra és add meg a fizetéshez szükséges adatokat. Az email címedre nagyon figyelj, mert ide fog érkezni a vásárlásodról a visszajelzés!

Mindkettő után néhány perccel megkapod az emailt, ami a vásárlás részleteit és a belépési információkat tartalmazza! Így a vásárlás után rögtön be tudsz lépni az online Tanerembe és azonnal elolvashatod a Bevezető leckéket! Mi pedig hamarosan a PayPalon megadott névre és címre emailne küldjük Neked a számlát! Kérlek ha eltérő névre vagy címre kéred a számlát, akkor ezt egy emailben 2 órán belül jelezd az info@makgubo.hu email címre.

 • Átutalással szeretnél fizetni? Kérlek a jobb felső sarokban a TANTERMI REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt regisztrálj a tantermi felületre (ez semmilyen kötöttséggel nem jár), majd a info@makgubo.hu email címre írd meg a felhasználónevedet, számlázási neved és címed! Ezek után mi küldünk Neked az átutaláshoz szükséges díjbekérő számlát! Amint beérkezett a vásárlásod összege, 24 óraán belül aktiváljuk a jelentkezésedet, és a már meglévő belépési információkkal be tudsz lépni a tanterembe! Tőlünk pedig emailben megkapod a vásárlásodról szóló számlát!

Elakadtál? Segíthetünk? Írj egy e-mailt a info@makgubo.hu címre és amint tudunk válaszolunk!

Ne hagyd, hogy a versenytársaid beelőzzenek, vágj bele MA!

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a az info@makgubo.hu email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Panyizsuzsi és Társa Kft-vel kötöd ( (2000, Szentendre Nap u. 52/6). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

Vásárold meg ezt a kurzust!