Lépj tovább! – haladó vállalkozásfejlesztő kurzus

Már regisztráltál erre a kurzusra? Bejelentkezéshez kattints ide!

Léptesd tovább a vállalkozásod!

 • A vállalkozásod alapjait már letetted?
 • Van már termékpalettád, és néhány marketing eszközöd, amivel vásárlókat tudsz szerezni?
 • Mégis úgy érzed, egyhelyben toporogsz?

Akkor ez az oldal PONTOSAN NEKED szól!

lepj-tovabb-kurzus-sm

Tavaly nyáron született meg a gondolat, hogy valami újat kellene csinálnom, máshogyan segíteni az iparművész, kézműves alkotó társaimat az érvényesülésben. Mert hiszem azt, hogy ez a világ sokkal több egyedi szépséget szeretne, csak meg kell tudnunk mutatni neki!

Éppen ezért találtam ki a LÉPJ TOVÁBB kurzust, ami arról szól, hogy 12 hónapon át, fókuszáltan építjük fel a vállalkozásodat a következő szintre. Miért? Hogy növekedjenek a bevételeid, könnyebben és többet tudj értékesíteni!

Ez egy 12 hónapos „tréning”, amiben havonta 3+1 lépést fogunk megtenni együtt:

 • fejlesztjük a vállalkozásod
 • növeljük az online jelenléted
 • építjük a marketinggépezetedet és
 • önfejlesztési lehetőségeket is kapsz, sok-sok motivációs technikával.

A hónapoknak fókuszált témája van:

 1. Álmok, célok, tervek
 2. Jók-e a termékeid? - termékpaletta és az árazás felülvizsgálata és rendbetétele
 3. Légy különleges! - speciális illetve prémium termékek fejlesztése
 4. Online közösség építés – mi az, ami miatt követni és rajongani fognak érted?
 5. Információszerzés felsőfokon – hogyan bányássz az adatokban
 6. A leghatékonyabb és legolcsóbb marketing - hírlevél kampányok 2.0
 7. Fejleszd az online jelenlétedet – komplex kampány ötlettől a megvalósításig
 8. Duplázd meg a bevételeidet év végéig! - készülj már most karácsonyra
 9. Bevételmaximalizáló terv készítése – negyed éves marketing stratégia
 10. A gépezet beindul – iparművész és online vállalkozások automatizálási lehetőségei
 11. A cég emberi arca – ügyfélszolgálat és törzsvásárlói programok
 12. Összegzés, értékelés, újratervezés

A feladatok és a leckék ezekhez kapcsolódnak, amelyeket minden hónapban az 1-3-5-7. napokon küldök el, így van időd feldolgozni, és megvalósítani, beépíteni a vállalkozásodba az új tudást. A leckékhez letölthető segédleteket is kapsz, ami tovább segít a megvalósításban.

BÓNUSZOK:

 • GRÁTISZ 1. A kurzus mellé egy Zárt Facebook csoport tagság is jár, ahol a csoporttársaiddal közösen is ötletelhettek, dolgozhattok, és ahol én is a rendelkezésedre állok, ha elakadsz a havi tennivalókban, vagy kérdésed van.
 • GRÁTISZ 2. Ingyenesen megkapod a Profitálj! pénzügyi évtetvező kurzust.

Mennyibe kerül a képzés?

A tréning ára havi 5.000 Ft

Egy összegben fizetve: 33% kedvezménnyel br. 60.000 Ft helyett csak br. 40.000 Ft

Kinek való ez a képzés? Neked, ha

 • legalább 2-3 éve vállalkozol, de úgy érzed elakadtál
 • az alapok már rendben vannak, most szeretnéd kihozni a legjobbat a cégedből
 • professzionálisabb szintre szeretnéd emelni az üzleted, a marketing rendszered
 • már van vásárlói, vagy hírlevél feliratkozói adatbázisod, amelyre rendszeresen hírlevelezel
 • van benned motiváció, hogy lépésről-lépésre juttasd feljebb a céged!

Kinek nem való ez a képzés? Annak, aki

 • teljesen kezdő vállalkozó, még nincsenek meg a termékei sem
 • akinek teljesen idegen a gondolat, hogy mérni és elemezni kell a teljesítményt
 • azt hiszi, hogy a vállalkozás sikere a „piacon, a környezeti hatásokon és a szerencsén” múlik

Jelentkezési feltételek:

A kurzus egy egész éves tréning program, amelyben egymásra épülnek a témák és a megvalósítandó feladatok. Éppen ezért a csoporthoz csatlakozni csak 2018. február 28-ig lehet és visszamenőleg megkapod az összes leckét!

A LÉPJ Tovább! kurzusról mondták:

Lépj Tovább! kurzust azért kezdtem el, hogy a webes jelenlétben, értékesítésben növekedést érjek el. Nos ez sikerült és nem is akárhogyan. A tavalyihoz képest nagy mértékben növekedett a webáruházas értékesítésem:)))) Köszönet a Mákgubónak, Zsuzsinak a szuper leckékért értékes tanácsokért!.

Tanó Móni, tanomoni.hu

Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák. Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni. Már rögtön a legelső leckében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!

Bakos Flóra, Gubolyka

100% elégedettségi garancia!

Nem szeretnék zsákbamacskát árulni, ezért úgy döntöttem, hogy 100%-os garanciát adok! Azaz, ha a termékkel nem vagy megelégedve az első két hétben, akkor teljes egészében visszatérítem a kurzus árát!

Mi történik a jelentkezésed után?

Kattints legalul a JELENTKEZEK gombra és a rendszer megkéri, hogy regisztrálj vagy ha már regisztráltál nálunk akkor a rózsaszín mezőben válaszd a belépés opciót. A rendszer ezek után átirányít a paypal.com oldalára, ahol a paypallal vagy regisztráció nélkül kártyával is tudsz fizetni!

 • PayPal fizetés: ha már regisztráltál a PayPalon, írd be az email címedet és a jelszavadat és kattints a Pay Now! gombra!

 • kártyás fizetés: a lap alján kattints a Pay with my credit or debit card feliratra és add meg a fizetéshez szükséges adatokat. Az email címedre nagyon figyelj, mert ide fog érkezni a vásárlásodról a visszajelzés!

Mindkettő után néhány perccel megkapod az emailt, ami a vásárlás részleteit és a belépési információkat tartalmazza! Így a vásárlás után rögtön be tudsz lépni az online Tanterembe és azonnal elolvashatod a Bevezető leckéket! Mi pedig hamarosan a PayPalon megadott névre és címre emailre küldjük Neked a számlát! Kérlek, ha eltérő névre vagy címre kéred a számlát, akkor ezt egy emailben 2 órán belül jelezd az info@makgubo.hu email címre.

 • Átutalással szeretnél fizetni? Kérlek a jobb felső sarokban a TANTERMI REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt regisztrálj a tantermi felületre (ez semmilyen kötöttséggel nem jár), majd a info@makgubo.hu email címre írd meg a felhasználónevedet, számlázási neved és címed! Ezek után mi küldünk Neked az átutaláshoz szükséges díjbekérő számlát! Amint beérkezett a vásárlásod összege, 24 óraán belül aktiváljuk a jelentkezésedet, és a már meglévő belépési információkkal be tudsz lépni a tanterembe! Tőlünk pedig emailben megkapod a vásárlásodról szóló számlát! Ezt az opciót kizárólag az egy összegben fizetés esetén tudjuk biztosítani!

Elakadtál? Segíthetünk? Írj egy e-mailt a info@makgubo.hu címre és amint tudunk válaszolunk!

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a az info@makgubo.hu email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Panyizsuzsi és Társa Kft-vel kötöd ( (2000, Szentendre Nap u. 52/6). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.