Márkaépítés Instagrammal Kurzus

makgubo_instagram_logo_negyzet-k
Már regisztráltál erre a kurzusra? Bejelentkezéshez kattints ide!

Egy kisvállalkozás számára, mint amilyen Te is vagy, létfontosságú, hogy megismerjék a termékét, szolgáltatását, a nevét: azaz a márkáját.

 • De milyen felületeken tudod megmutatni magad?
 • Hol találkozhatsz a potenciális vásárlói köröddel?
 • Hogyan építhetsz sikeres vállalkozást az alkotásaidra?

A közösségi média felületek alkalmasak arra, hogy nagy rajongó tábort gyűjts magadnak. Valószínű, hogy Facebook oldalad már Neked is van, de hol tudsz még megjelenni az alkotásaiddal?

Biztosan tudod, hogy a hitelességedet azzal is építed, ha minél több felületen vagy jelen, tehát sok-sok irányból vagy elérhető.

A Facebook oldalad mellé, hozz létre egy szuper Instagram profilt!

gruberagiNem könnyű feladat kialakítani egy igényes Instagram oldalt. Sok időbe telik, amíg rájövünk azokra az apró fortélyokra,trükkökkel, amelyekkel megnövelhetjük a követőink számát. Akár évekbe is telhet, mire kitapasztaljuk ezeket a praktikákat. Hála Panyi Zsuzsi becsületre méltó munkájának, most lehetőség adódik minden fortély elsajátítására a Márkaépítés Instagrammal Kurzus keretein belül. A kurzus segítségével rövid időn belül mindenkinek lehetősége van kialakítani a vállalkozásához legjobban illő Instagram profilt. Aktív Instagram felhasználóként és a Magyar Instagram Közösség képviselőjeként is ajánlom a Kurzust minden érdeklődő figyelmébe.webig

Miért pont az Instagram?

Mert...

„Egy kép többet mond ezer szónál.”

Az Instagramon a saját fotóiddal építheted a márkádat, így könnyedén megmutathatod az alkotásaidat, és a lenyűgöző, vágyat keltő képeiddel követőket szerezhetsz magadnak. A rajongóidból pedig könnyedén vásárlókat faraghatsz, ha ügyesen kommunikálsz feléjük, így szerezve új vevőket, és még több bevételt az induló vállalkozásodnak.

Magyarországon jelenleg ez egy feltörekvő közösségi média felület, ezért most még pont időben vagy ahhoz, hogy szédületesen nagy rajongó tábort gyűjthess magadnak játszi könnyedséggel! Itt egy új felület, amit még a konkurenseid nem használnak, és amely arra vár, hogy betöltsd!

Emelkedj ki a versenytársaid közül egy színes, élettel teli, aktív profillal!

erdekela-akurzus

Miért ennyire népszerű az Instagram? Ismered a SlowLife mozgalmat? A hitvallásuk lényege, hogy a pillanatot kell megragadni. Meg kell látni az örömöt és a szépséget a hétköznapi szituációkban is, azaz: élj egy kicsit lassabban és tudatosabban. Tulajdonképpen erre válasz az Instagram. Pontosan ezeket az elillanó másodperceket kell megörökítened Neked is.

borodykrisztiZsuzsi tanfolyama azért meggyőző számomra, mert amióta az Ő tanácsait a saját stílusommal ötvözöm, jó végignézni a rácsomon. És ezt egyre többen észreveszik! Profin felépített tanfolyam egy igazi profitól. Az alapoktól azoknak, akik még nem a járatosak az Instagram világában és azoknak is, akik tudatosan akarják építeni a márkájukat. Zsuzsi az Instagram labirintusában szinte kézen fogva vezet el a kezdeti lépésektől a célig. A felesleges zsákutcák kimaradnak, amivel időt és energiát spórolhatsz meg!webig

 A kurzusom erre tanít meg!

Hogyan készíts olyan fotókat, amelyek tökéletesen kifejeznek Téged, a márkádat, a műveidet?

Tudom, hogy vonzó és életteli fényképeket nem olyan egyszerű készíteni, és a fotózás nem általános iskolai tananyag, de nem kell megijedned ettől! Ezen a kurzuson minden olyan alaptechnikát elsajátíthatsz, amellyel Te is briliáns fotókat tudsz készíteni, amelyek eladják az alkotásaidat.

Ugyanis a modern technika pótolja ezeket a készségeket. :)

belevagok-a-kurzusba

Mi az ami nincs benne a leckékben?

A Kurzus anyaga csak és kizárólag olyan emberek számára hasznos, akik olyan okostelefonnal rendelkeznek, amire az Instagram applikáció feltelepíthető! A laptopról, asztali számítógépről való használatot nem fedi a Kurzus!

A Kurzus egyik leckéje sem szól az Instagram hirdetésekről!

katazakar

Fantasztikus segítség azoknak,akik most vágnak bele álmaik megvalósításába. Működő, jól működő vállalkozás gazdája Zsuzsi, tapasztalatai felbecsülhetetlenek. A mákgubó lerövidítheti az utat mely egy márka sikeréhez vezet..webig

Mit kell tudnod erről az on-line kurzusról?

Összesen 7 modulból áll a képzés, ami 21 leckére van bontva. Két héten keresztül, kétnaponta küldöm Neked a tanulnivalót. A leckék egy évig elérhetőek a számodra, így újra tudod nézni, ha úgy érzed, szükséged van rá.

Saját jelszót és felhasználónevet kapsz, amelyekkel bármikor be tudsz lépni a portálra.

Hogyan működik az mákgubó online kurzus?

Miután jelentkeztél és fizettél, 2 leckét azonnal aktiválunk a számodra.

Először egy regisztrációs rész következik, amelyben -ha teljesen kezdő vagy- megtudhatod, hogyan regisztrálj az Instagramra, hogy mire a kurzus elkezdődik, már jelen lehess az Instagramon. Ha haladó felhasználó vagy, akkor a másik lecke lesz értékes számodra, hiszen abban megismerheted a magyar Instagram kutatás eredményeit és más hasznos információkkal is gazdagodhatsz.

Ebben a részben azt is megtudhatod, hogyan tudsz a zárt Facebook csoportba bejelentkezni, ahol Zsuzsi a tanfolyam alatt folyamatosan a rendelkezésedre áll, és válaszol a kérdéseidre.

Ekkor jelenik meg az első modul az online felületen, amit a regisztráláskor megadott jelszóval és felhasználónévvel érsz el. Innentől kezdve kétnaponta jelennek meg az újabb modulok, majd a 7. modul után következik a BÓNUSZ lecke is.

Az új leckék megjelenéséről emailt nem küldök!

Regisztrációs időszak: 2017.04.06- 2017.04.15-ig. 

A kurzus mindenki számára 2017. április 10-én kezdődik.

Mit tartalmaznak a modulok?

 1. Az első részben megmutatom Neked, hogy miért a legjobb választás az Instagram a vállalkozásod, márkád számára és hogyan tudsz egy tökéletes profilt kialakítani. Minden fontos funkciót megismerhetsz és hasznos tippeket is adok hozzá.

 2. A második modulban megtanulod a fotózás alapjait. Megmutatom, hogy milyen egy jó képkompozíció, és hogyan tudsz előnyös selfiet készíteni, valamint arról is szó lesz, hogy mit érdemes fényképezned.

 3. A harmadik az egyik legizgalmasabb rész. Mindent megtudhatsz a filterekről és fotószerkesztésről. Ezután már szinte tökéletes képek lesznek a kezedben. Ezeket már valódi művész készítette, igaz? :)

 4. Az egyik legfontosabb modul a negyedik. Fogalmazd meg magadat, és adj keretet az alkotásaidnak. Teremtsd meg a saját stílusodat! Ebben segítek Neked ebben a blokkban!

 5. Már van egy csomó szuper képed, de hogyan találnak Rád a követőid? Hasznos tippeket kaphatsz a rajongói táborod felépítéséhez.

 6. Ebben a modulban elárulom Neked, hogy mikor és mennyit posztolj, hogy gyorsan növekedésnek induljon a Instagramod és azt is megtanulhatod, hogy hogyan építs közösséget ezen a platformon!

 7. Az utolsó modulban elmesélem, mire jó az Instagram történetek funkció és hogyan szervezz nyereményjátékot az Instagramon, hogy növelni tudd a látogatóid számát. Végül egy összeállítást kapsz a legjobb telefonos applikációkról, melyekkel még professzionálisabb képeket tudsz készíteni vagy gyorsabban tudsz dolgozni!

BÓNUSZ: Kedvenceim a magyar Instagramon! Megismerheted a jelenleg legsikeresebb hazai profilokat, rámutatok arra, hogy ők mitől kiemelkedőek. Inspirálódj a legjobbaktól!

farkasliviaJól összeszedett a tananyag, és tetszik, hogy még ha van is olyan része, ami ismerős, teljesen tudatos szemlélettel lehet ezután ránézni az instagram-fiókra. Ezzel az új nézőponttal pedig könnyebb kidolgozni egy működő stratégiát, mintha azt se tudnád, hova kapj.webig

Mennyibe kerül egy PROFI Instagram fiókot létrehozni és menedzselni?

Beszéltem néhány céggel arról, hogy mekkora összeget kérnek egy kezdő vállalkozás Instagramjának felfuttatásáért. Természetesen csak olyan helyeket kerestem meg, akik minőségi szolgáltatást nyújtanak. A legolcsóbb ajánlat 50.000 Ft/hó volt, de garanciát nem tudtak rá vállalni, hogy milyen eredményeket érnek el.

Éppen ezért…tekints erre a képzésre úgy, mint egy befektetésre. Hiszen, ha ügyesen csinálod, néhány hónap alatt visszahozza az árát!

A 7 modulos Instagram kurzus díja most bevezető áron: 19.900 Ft.

Ha összehasonlítod a profi ügynökségekkel, akkor láthatod, hogy ez jóval kedvezőbb, ráadásul nem vagy kiszolgáltatva másoknak. Pontosan tudni fogod, hogy kik a követőid, hogyan kell saját magad felépíteni és menedzselni az Instagramon!

belevagok-a-kurzusba

100% elégedettségi garanciát vállalok a kurzusra!

A harmadik modul, azaz a 9. lecke végéig elállhatsz a vásárlástól, ha úgy érzed, hogy nem azt kapod, amire számítottál.

Ne habozz, vágj bele máris a tanfolyamba, hogy az elsők között lehess, akik itthon meghódítják az Instagramot!

Legyen a Te profilod az egyik:

 • legsikeresebb, legtrendibb
 • legbiztosabb követő táborral rendelkező
 • mindenki által ismert és szeretett
 • hatalmas presztízzsel rendelkező Instagram fiókja Magyarországnak!

sf-agnes-biro_

Nyugodtan mondhatom erre a kurzusra, hogy 'Instagram a marketingedben A-Z-ig!'

Én, bár már jódeje regisztráltam az Instára, de átolvasva és magamba szívva a tananyagot, már egészen másként tekintek erre a feltörekvő social platformra. Ki kell aknázni a benne rejlő lehetőségeket, amíg nem késő. Használni kell, nincs mese! Óriási lehetőséget kínál, mondhatni új dimenziót nyit a márkánk ismertebbé, és szerethetővé tételében, vevőszerzésben, és új kapcsolatok felkutatásában. De nem mindegy hogyan!

Jó volt a kurzus idejére kicsit Zsuzsi gondolataiba látni, megtanulni tőle minden technikai részletet, mit, miért, és hogyan posztol.Mint mondtam: Insta a marketingedben A-Z-ig!webig

Belevágok a képzésbe! Kérem a kurzust!

Miért nem érdemes haboznod?

Ezt a képzést évente maximum két alkalommal nyitom meg 50-50 résztvevő számára. Ezzel szeretném garantálni a Neked és a csapat tagjainak, hogy valódi VERSENYELŐNYT élvezzetek azokkal szemben, akik saját maguk próbálják meg, minden segítség nélkül felépíteni az Instagramon a márkájukat.

Mi történik a jelentkezésed után?

Kattints legalul a JELENTKEZEK gombra és a rendszer megkéri, hogy regisztrálj vagy ha már regisztráltál nálunk akkor a rózsaszín mezőben válaszd a belépés opciót. A rendszer ezek után átirányít a paypal.com oldalára, ahol a paypallal vagy regisztráció nélkül kártyával is tudsz fizetni!

 • PayPal fizetés: ha már regisztráltál a PayPalon, írd be az email címedet és a jelszavadat és kattints a Pay Now! gombra!

 • kártyás fizetés: a lap alján kattints a Pay with my credit or debit card feliratra és add meg a fizetéshez szükséges adatokat. Az email címedre nagyon figyelj, mert ide fog érkezni a vásárlásodról a visszajelzés!

Mindkettő után néhány perccel megkapod az emailt, ami a vásárlás részleteit és a belépési információkat tartalmazza! Így a vásárlás után rögtön be tudsz lépni az online Tanterembe és azonnal elolvashatod a Bevezető leckéket! Mi pedig hamarosan a PayPalon megadott névre és címre emailre küldjük Neked a számlát! Kérlek, ha eltérő névre vagy címre kéred a számlát, akkor ezt egy emailben 2 órán belül jelezd az info@makgubo.hu email címre.

 • Átutalással szeretnél fizetni? Kérlek a jobb felső sarokban a TANTERMI REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt regisztrálj a tantermi felületre (ez semmilyen kötöttséggel nem jár), majd a info@makgubo.hu email címre írd meg a felhasználónevedet, számlázási neved és címed! Ezek után mi küldünk Neked az átutaláshoz szükséges díjbekérő számlát! Amint beérkezett a vásárlásod összege, 24 óraán belül aktiváljuk a jelentkezésedet, és a már meglévő belépési információkkal be tudsz lépni a tanterembe! Tőlünk pedig emailben megkapod a vásárlásodról szóló számlát! Ezt az opciót kizárólag az egy összegben fizetés esetén tudjuk biztosítani!

Elakadtál? Segíthetünk? Írj egy e-mailt a info@makgubo.hu címre és amint tudunk válaszolunk!

Ne hagyd, hogy a versenytársaid beelőzzenek, vágj bele MA!

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a az info@makgubo.hu email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Panyizsuzsi és Társa Kft-vel kötöd ( (2000, Szentendre Nap u. 52/6). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

Vásárold meg ezt a kurzust!