Márkaépítés Instagrammal Kurzus

instagram-kurzus-kocka
Már regisztráltál erre a kurzusra? Bejelentkezéshez kattints ide!

Instagram lépésről-lépésre Panyi Zsuzsival 
Márkaépítés kézműveseknek és iparművészeknek

Az Instagram mára az egyik legnépesebb közösségi média felületté vált, remek lehetőséget nyújtva kézműves, iparművész vállalkozóknak, akik most építik vállalkozásukat.

Miért éri meg időt szánni az Instagramra?

 • Ezen az ingyenes felületen aktívak a potenciális vásárlóid. Itt eléred őket, és megmutathatod, milyen gyönyörűek és minőségiek a termékeid.
 • Nincs reklámszaga! Míg a Facebook nagy része reklám, az Instagram kreatív emberek szórakozása. Amit ide feltöltesz, azt nem veszik “nyomulásnak”.
 • Követőket gyűjthetsz, akiből idővel a leghűségesebb vásárlóid lesznek.

Hogyan építs többezres követői tábort az Instagramon?

Nézd csak meg Instagram fiókomat: @panyizsuzsi. Mára több mint 5000 főt számláló követőbázist sikerült kiépítenem, és itt megjegyezném, hogy kizárólag organikus módon értem el – azaz fizetett hirdetések nélkül. Nagy büszkeség ez Nekem, és szeretném ezt a tudást átadni kézműves és iparművész harcostársaimnak, akiknek a terméke megérdemli az ismertséget.

gruberagi

Nem könnyű feladat kialakítani egy igényes Instagram oldalt. Sok időbe telik, amíg rájövünk azokra az apró fortélyokra,trükkökkel, amelyekkel megnövelhetjük a követőink számát. Akár évekbe is telhet, mire kitapasztaljuk ezeket a praktikákat. Hála Panyi Zsuzsi becsületre méltó munkájának, most lehetőség adódik minden fortély elsajátítására a Márkaépítés Instagrammal Kurzus keretein belül. A kurzus segítségével rövid időn belül mindenkinek lehetősége van kialakítani a vállalkozásához legjobban illő Instagram profilt. Aktív Instagram felhasználóként és a Magyar Instagram Közösség képviselőjeként is ajánlom a Kurzust minden érdeklődő figyelmébe.webig

Tanuld meg használni!

Márkaépítés Instagrammal online kurzus alatt lépésről lépésre fogom megmutatni, hogy miért is érdemes használnod ezt a közösségi média felületet vagy, hogy hogyan válassz fülbemászó, egyedi felhasználónevet.

Márkaépítés kreatívan

Akármilyen terméket is készítesz, egy jól megkomponált kép, fél út a siker felé. Az online kurzus során részletesen megnézzük, hogyan komponáld a képet, hogyan érd el a szép fényeket, a Neked tetsző színeket, milyen kiegészítőkre lesz szükséged mindehhez, és mi felesleges pénzkidobás. Mutatok telefonos képszerkesztő programot, amivel csodákat teszel percek alatt, és még sok minden mást is.

Például gyönyörű és letisztult hatást kelt majd a fiókod, ha minden képed egy sablon szerint készül. #találdmegafiltered De ez csak egy apróság a sok-sok eszköz közül, amit használhatsz.

#hashtag

2017-ben mindenhol jelen van a hashtag, és amikor azt mondom mindenhol azt értsd úgy nyugodtan, hogy tényleg mindenhol.

Remek példa erre egy magyar cukrászlány aki a saját képei alatt elkezdte használni a #mutimiteszel hashtaget. Annyira népszerű lett, hogy ma már nem is kizárólag az eredeti formájában készülnek a képek (korábban a lány ujja mindig szerepelt rajtuk) és nem csak ez a lány használja. Minden netező magyar tudja, ha ételt fotóz, akkor #mutimiteszel.

Ha szeretnéd megtudni, én hogyan csináltam és ellesnéd azt a rengeteg trükköt amit összeírtam Neked, jelentkezz a szeptemberben induló Márkaépítés Instagrammal kurzusra.

Mit tanulsz a Márkaépítés Instagrammal online kurzuson?

 • Visszamegyünk az alapokhoz: regisztráció és a fiók beállításai.
 • Haladó beállítások céges fiókhoz. Hogyan csináld?
 • Mit kell tudni az Instagramról? Hogyan viselkednek a felhasználók? Kiderül a Magyar Instagram körkép című fejezetből
 • Mi az a #mik? Hogyan használd a hastageket?
 • A tökéletes profil: hogyan építsd fel, mit írj, milyen legyen a profilképed? Segítek!
 • Hogyan közvetítsd életérzést a márkáddal?
 • Mit és hogyan fotózz?
 • Világíts házilag!
 • Így komponálj gyönyörű Insta képet!
 • Hogyan szerkessz képeket a telefonodon?
 • Posztolj, de mit?
 • Mennyit és mikor posztolj?
 • Márkaépítés az Instagrammal
 • Építsd a közösségedet
 • Így szerezz követőket!
 • Mi legyen az Instagram történeteidben?
 • Hogyan mérj és módosíts ennek megfelelően
 • Nyereményjátékok szervezése lépésről-lépésre
 • Követendő példák: sikeres profilokból tanulunk

katazakar

Fantasztikus segítség azoknak,akik most vágnak bele álmaik megvalósításába. Működő, jól működő vállalkozás gazdája Zsuzsi, tapasztalatai felbecsülhetetlenek. A mákgubó lerövidítheti az utat mely egy márka sikeréhez vezet..webig

Fontos tudni: Minden információt ami szerepel az online kurzusban én magam is sikeresen alkalmazok. Mindent kipróbáltam, Neked nem kell  a kísérletezés kockázatával számolnod. Persze választhatod a sokkal nehezebb és rögösebb utat is. De miért tennéd amikor egy komplett, felépített rendszert kapsz tőlem, amit a saját időbeosztásodhoz tudsz igazítani?

Mikor indul a kurzus?

Regisztrációs időszak: 2017.09.12- 2017.09.25.-ig.  - vagy az 50 fő eléréséig!

A Kurzus 2017.szeptember 25.-én indul!

A Márkaépítés Instagrammal kurzuson 14 nap alatt otthonról, kényelmesen megtanulod kezelni a felületet. Megmutatom, hogy mit kell tenned ahhoz, hogy követőbázisod folyamatosan növekedjen.

farkaslivia

Jól összeszedett a tananyag, és tetszik, hogy még ha van is olyan része, ami ismerős, teljesen tudatos szemlélettel lehet ezután ránézni az instagram-fiókra. Ezzel az új nézőponttal pedig könnyebb kidolgozni egy működő stratégiát, mintha azt se tudnád, hova kapj.webig

Extrák

Kérdezz bátran! Ha a kurzus során bárhol elakadsz, vagy csak többet szeretnél tudni egy adott témáról, kérdezhetsz tőlem. Mindig válaszolni fogok.

Plusz, létezik egy zárt Facebook csoport azoknak, akik feliratkoztak a Márkaépítés Instagrammal kurzusra, hogy itt is lehessen kérdezni és tapasztalatot cserélni.

borodykriszti

Zsuzsi tanfolyama azért meggyőző számomra, mert amióta az Ő tanácsait a saját stílusommal ötvözöm, jó végignézni a rácsomon. És ezt egyre többen észreveszik! Profin felépített tanfolyam egy igazi profitól. Az alapoktól azoknak, akik még nem a járatosak az Instagram világában és azoknak is, akik tudatosan akarják építeni a márkájukat. Zsuzsi az Instagram labirintusában szinte kézen fogva vezet el a kezdeti lépésektől a célig. A felesleges zsákutcák kimaradnak, amivel időt és energiát spórolhatsz meg!webig

Ár

A kurzus ára 24.900 Ft 

Az ár tartalmazza a tananyagokat és a kérdezés lehetőségét. A tananyagokat kétnaponta kapod meg, és utána egy évig elérheted őket, hogy bármikor vissza tudj nézni egy-egy fontos információt.

Jelentkezz a Márkaépítés Instagrammal kurzusra a lap alján!

sf-agnes-biro_

Nyugodtan mondhatom erre a kurzusra, hogy 'Instagram a marketingedben A-Z-ig!'

Én, bár már jódeje regisztráltam az Instára, de átolvasva és magamba szívva a tananyagot, már egészen másként tekintek erre a feltörekvő social platformra. Ki kell aknázni a benne rejlő lehetőségeket, amíg nem késő. Használni kell, nincs mese! Óriási lehetőséget kínál, mondhatni új dimenziót nyit a márkánk ismertebbé, és szerethetővé tételében, vevőszerzésben, és új kapcsolatok felkutatásában. De nem mindegy hogyan!

Jó volt a kurzus idejére kicsit Zsuzsi gondolataiba látni, megtanulni tőle minden technikai részletet, mit, miért, és hogyan posztol.Mint mondtam: Insta a marketingedben A-Z-ig!webig

Mi történik a jelentkezésed után?

Kattints legalul a JELENTKEZEK gombra és a rendszer megkéri, hogy regisztrálj vagy ha már regisztráltál nálunk akkor a rózsaszín mezőben válaszd a belépés opciót. A rendszer ezek után átirányít a paypal.com oldalára, ahol a paypallal vagy regisztráció nélkül kártyával is tudsz fizetni!

 • PayPal fizetés: ha már regisztráltál a PayPalon, írd be az email címedet és a jelszavadat és kattints a Pay Now! gombra!

 • kártyás fizetés: a lap alján kattints a Pay with my credit or debit card feliratra és add meg a fizetéshez szükséges adatokat. Az email címedre nagyon figyelj, mert ide fog érkezni a vásárlásodról a visszajelzés!

Mindkettő után néhány perccel megkapod az emailt, ami a vásárlás részleteit és a belépési információkat tartalmazza! Így a vásárlás után rögtön be tudsz lépni az online Tanterembe és azonnal elolvashatod a Bevezető leckéket! Mi pedig hamarosan a PayPalon megadott névre és címre emailre küldjük Neked a számlát! Kérlek, ha eltérő névre vagy címre kéred a számlát, akkor ezt egy emailben 2 órán belül jelezd az info@makgubo.hu email címre.

 • Átutalással szeretnél fizetni? Kérlek a jobb felső sarokban a TANTERMI REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt regisztrálj a tantermi felületre (ez semmilyen kötöttséggel nem jár), majd a info@makgubo.hu email címre írd meg a felhasználónevedet, számlázási neved és címed! Ezek után mi küldünk Neked az átutaláshoz szükséges díjbekérő számlát! Amint beérkezett a vásárlásod összege, 24 óraán belül aktiváljuk a jelentkezésedet, és a már meglévő belépési információkkal be tudsz lépni a tanterembe! Tőlünk pedig emailben megkapod a vásárlásodról szóló számlát! Ezt az opciót kizárólag az egy összegben fizetés esetén tudjuk biztosítani!

Elakadtál? Segíthetünk? Írj egy e-mailt a info@makgubo.hu címre és amint tudunk válaszolunk!

Ne hagyd, hogy a versenytársaid beelőzzenek, vágj bele MA!

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a az info@makgubo.hu email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Panyizsuzsi és Társa Kft-vel kötöd ( (2000, Szentendre Nap u. 52/6). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.