Mákgubó Online Kurzus – mintalecke

makgubo_kurzus_MINTA_LECKE_edited-1
Már regisztráltál erre a kurzusra? Bejelentkezéshez kattints ide!

Bizonytalan vagy, hogy érdemes-e Neked a mákgubón tanulni?

Regisztrálj erre az ingyenes bemutató leckémre, amiből képet kapsz arról, hogy milyen tartalommal, milyen terjedelemben és milyen formában tudsz a mákgubón tanulni!

Mi pontosan a Mákgubó Online Kurzus?

Ez a képzés egy 70 napos, online kurzus, aminek során elárulom Neked,hogyan pozicionáld magad, kiknek, hol és hogyan adj el, hogyan építsd fel a vállalkozásodat honlapodat és a marketingedet, hogyan fejlődj és fejleszd márkád ezen a nagyon speciális területen!

Az Mákgubó Online Kurzus segítségével, úgy tudsz online tanulni, hogy közben sehova nem kell menned! A regisztráláskor azonnal hozzáférést kapsz az online tanteremhez és az első leckéket már el is olvashatod! A kurzus során kétnaponta egy újabb leckét érhetsz el, azonban minden feladatot a saját tempódban oldhatsz meg, hiszen a leckéket egy éven át bármikor eléred. Ezekben hasznos, megvalósításra kész ötleteket és gyakorlati elemekkel kibővített tanácsokat találhatsz a vállalkozásod felépítésére és sikeres működtetésére. E kettő annak a feltétele, hogy pénzt keress belőle.

Ha elakadsz, vagy kérdésed van, akkor leckék alatt a hozzászólásokban tudod feltenni a kérdéseidet és konzultációs lehetőséged is van!

Ezen felül hozzáférést kapsz a zárt facebook csoporthoz, ahova csak azok kerülhetnek be, akik regisztráltak erre a képzésünkre vagy már elvégezték azt. Itt tudtok tőlem és egymástól is kérdezni, megosztani az üzleti sikereiteket és remélem, hogy munkakapcsolatok és barátságok is indulnak majd innen!

A kurzus az alábbi 8 modulokat és leckéket tartalmazza:

  1. tervezés: Segítek meghatározni a célodat, megtalálni a célcsoportodat. Mutatok módszereket a piackutatáshoz és az üzleti tervezés gyakorlatával is megismerkedhetsz.
  2. termék: Lesz szó a termékfejlesztésről, a gyártás műhelytitkairól, a beszerzés és csomagolás ügyes praktikáiról.
  3. pénz: Nem maradhat ki a pénzügyi tervezés, a pozícionálás és az árazás, valamint a vállalkozás rejtett költségei sem.
  4. márkajegyek: Megtudhatod, mitől jó egy márkanév, milyen a vonzó arculat, az emlékezetes logo, valamint hogyan meséld el a márkád történetét.
  5. értékesítés: Mindent elmondok a vásározásról, az online boltokról, a viszonteladás mibenlétéről , és a saját bolt előnyeiről és kockázatairól is. Ebből a modulból kapod meg INGYENESEN az Online érékesítés leckét!
  6. vállalkozás: Megkapsz minden gyakorlati tanácsot ahhoz, hogy szabályosan tudd működtetni a cégedet. A modul után tisztában leszel a vállalkozási formákkal, a szükséges engedélyekkel, szerzői jogokkal, és extraként szóba kerülsz Te, mint a vállalkozásod arca.
  7. online jelenlét és marketing: Milyen a jó honlap, és mitől értékes egy blog? Milyen lehetőségeid vannak, ha online értékesítesz? Hogyan hoz Neked hasznot a hírlevél? Ebben a modulban többek között ezekre a kérdésekre is választ adok.
  8. közösségi média: Amit mindenképpen tudnod kell a közösségi média felületekről - mint pl. Facebook, Instagram- és a Video készítésről, azt itt el is fogod sajátítani!

Ezen kívül kapsz egy üzleti terv sablont, egy szuper excel táblázatot, a pénzügyeid kezeléséhez és egy nyomtatható "Vásári Vidd" magaddal listát is!

Érdekel egy ilyen részletes kurzus?

Regisztrálj INGYENESEN most és olvasd el a minta leckét!

Vásárold meg ezt a kurzust!