Mákgubó Online Kurzus

makgubo_kurzus_logo_negyzet
Már regisztráltál erre a kurzusra? Bejelentkezéshez kattints ide!

Tudtad, hogy a legtöbb iparművész és kézműves nem tud megélni az alkotásaiból?

Biztosan nem akarod, hogy Veled is ez történjen!

Nem egyszerű ez a helyzet. Napjainkban, amikor a legtöbb ember az igényei helyett a pénztárcájának megfelelően vásárol nehéz iparművész és kézműves termékeket eladnod. Akár a kínai boltok, akár az Andrássy úton lévő nagy márkák is jóval népszerűbbnek tűnnek mint a hazai művész alkotta termékek.

A legtöbben a napi megélhetésüket nem az alkotásból keresik meg, hanem valamilyen civil állást vállalnak.

Nem szeretném, ha Neked is hobbivá kellene degradálnod a művészetedet!

Sokkal kevesebb időd maradna az alkotásra, még kevesebb időt tudnál szánni az üzletre és belekerülnél egy olyan ördögi körbe, amiből nagyon nehéz lesz kiszállnod.

Ne legyél a körülmények áldozata! Van kiút, indulj el rajta most!

Én építészként végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, majd a gyerekeim születése után elkezdtem üzletszerűen alkotni. Azonban tudtam, hogy az nagyon kevés, ha valami jó dolgot csinálok. El is kell adni. Tanulni kezdtem, nem is keveset. Éjszakákon át könyveket olvastam, magyarországi és külföldi tréningekre jártam. Hosszú hónapokig alig maradt időm az ékszerkészítésre, de megérte. Ma már sikeres alkotó vállalkozásom van.

Szuper lenne, ha tényleg csak a saját üzleted építésével kellene foglalkoznod, igaz?

Összegyűjtöttem Neked mindazokat a hatásos módszereket, eszközöket, tippeket és tanácsokat, amelyek segítettek eljutni odáig, ahol most vagyok! Úgy döntöttem, hogy nem őrzöm féltékenyen a “titkomat”, hanem lépésről lépésre megmutatom Neked azokat a technikákat, amelyekkel Te is sikeres vállalkozást tudsz majd építeni az alkotásaidból!

Szeretném, ha egyszerűbb dolgod lenne, mint nekem és mihamarabb megismerhetné ország- világ a Te termékeidet is! Hiszek abban, hogy Te is értéket adsz a műveiddel, ezért örülnék neki, ha lenne tered kibontakoztatni a tehetségedet.

borodykrisztiZsuzsival egy vásáron egymás mellett árultuk termékeinket. Hihetetlen volt, ahogy kommunikált a nézelődőkkel, gyakorlatilag senki sem távozott Tőle üres kézzel. Néhány évvel később, amikor saját márkámat kezdtem építeni, jelentkeztem a Mákgubó Kurzusra. Hogy miért? Mert szerettem volna az idő és pénzrabló zsákutcákat elkerülni és egy számomra hiteles embertől akartam tanulni. Nem volt könnyű munka, de megérte.

Borody Krisztina, selyemfestőwebig

Ehhez pedig az első lépés az, hogy valóban sikeressé fejleszted a vállalkozásodat. Viszont ez a kurzus nem Neked való, ha:

 • Csak hobbi szinten akarsz foglalkozni a kézműves, iparművész termékeiddel, és nem számít Neked a siker
 • Szereted a bizonytalanságot a vállalkozásodban és a pénzügyeidben.
 • Elfogadod, hogy a versenytársaid kinevetnek
 • Jól esik a marketinggel kínlódva próbálkozni, miközben másoknak játszi könnyedséggel megy

Mi pontosan a Mákgubó Online Kurzus?

Ez a képzés egy 70 napos, online kurzus, aminek során elárulom Neked,hogyan pozicionáld magad, kiknek, hol és hogyan adj el, hogyan építsd fel a vállalkozásodat honlapodat és a marketingedet, hogyan fejlődj és fejleszd márkád ezen a nagyon speciális területen!

Ezért gondolom, hogy számodra is a siker felé vezető első lépés lesz ez a kurzus:

2007-ben 4.000 Ft-ból kezdtem el építeni a saját üvegékszer márkámat, a panyizsuzsit méghozzá 3, ma már 4 kicsi gyerek mellett. Jelenleg több, mint 700-féle termékem van raktáron és a webshopban. A blogomat havonta 25.000 ember olvassa! Nem egy szakértő vagyok, akik megmondja Neked a tutit, hanem egy lány a szomszédból, aki már megcsinálta azt, amibe Te most vágsz bele!

Semmi reménymarketing, semmi megfoghatatlan levegőbe beszélés! “Csak” gyakorlatokat, technikákat, hatásos és működő módszereket adok át Neked!

De mit tartalmaz pontosan a kurzus ára?

A Mákgubó Online Kurzusban sok év kemény tanulás és utána több hónap összegző és rendszerező munkája van benne. Olyan elemekkel van tele, amelyeket kipróbáltam és nagyon hatékonyan működtek. Csak, hogy egyetlen példát mondjak: volt olyan blog, amelynek a látogatottsága, a kurzus hatására ugrásszerűen megnőtt! Mit jelentene a vállalkozásodnak, ha ezt a utat amit én hosszú idő alatt bejártam, Neked sokkal könnyebb és egyszerűbb lenne véghezvinned?

Zsuzsi a Mákgubó Online Kurzusával és személyes tanácsadásával sokat segített, mikor a vállalkozásomat indítottam. Ha nem áll mellettem többször feladtam volna az elő két évben. Bátorított, irányt adott, megoldásokat mutatott az online marketing területén. Neki is köszönhetem, hogy 2016-ban az Év Anyavállalata verseny szakmai 2. helyezettje lettem.

Lénárd Orsolya, dúla, 3 fiú édesanyja, feleség és cégvezetőweb

Az Mákgubó Online Kurzus segítségével, úgy tudsz online tanulni, hogy közben sehova nem kell menned! A regisztráláskor azonnal hozzáférést kapsz az online tanteremhez és az első leckéket már el is olvashatod! A kurzus során kétnaponta egy újabb leckét érhetsz el, azonban minden feladatot a saját tempódban oldhatsz meg, hiszen a leckéket egy éven át bármikor eléred. Ezekben hasznos, megvalósításra kész ötleteket és gyakorlati elemekkel kibővített tanácsokat találhatsz a vállalkozásod felépítésére és sikeres működtetésére. E kettő annak a feltétele, hogy pénzt keress belőle.

Ha elakadsz, vagy kérdésed van, akkor leckék alatt a hozzászólásokban tudod feltenni a kérdéseidet és konzultációs lehetőséged is van!

Ezen felül hozzáférést kapsz a zárt facebook csoporthoz, ahova csak azok kerülhetnek be, akik regisztráltak erre a képzésünkre vagy már elvégezték azt. Itt tudtok tőlem és egymástól is kérdezni, megosztani az üzleti sikereiteket és remélem, hogy munkakapcsolatok és barátságok is indulnak majd innen!

A Mákgubó Online Kurzus volt az, ami elindított a kézműves vállalkozóvá válás útján.
Segített rálátni, milyen összetett egy vállalkozás működtetése, de az áttekintésen túl segítséget és biztatást is kaptam ahhoz, hogy elkezdjek gondolkodni, tervezni és megvalósítani.

Kereki Kriszta, gyöngyékszer tervező, gyöngyfűzés oktató web

A kurzus az alábbi 8 modulokat és leckéket tartalmazza:

 1. tervezés: Segítek meghatározni a célodat, megtalálni a célcsoportodat. Mutatok módszereket a piackutatáshoz és az üzleti tervezés gyakorlatával is megismerkedhetsz.
 2. termék: Lesz szó a termékfejlesztésről, a gyártás műhelytitkairól, a beszerzés és csomagolás ügyes praktikáiról.
 3. pénz: Nem maradhat ki a pénzügyi tervezés, a pozícionálás és az árazás, valamint a vállalkozás rejtett költségei sem.
 4. márkajegyek: Megtudhatod, mitől jó egy márkanév, milyen a vonzó arculat, az emlékezetes logo, valamint hogyan meséld el a márkád történetét.
 5. értékesítés: Mindent elmondok a vásározásról, az online boltokról, a viszonteladás mibenlétéről , és a saját bolt előnyeiről és kockázatairól is.
 6. vállalkozás: Megkapsz minden gyakorlati tanácsot ahhoz, hogy szabályosan tudd működtetni a cégedet. A modul után tisztában leszel a vállalkozási formákkal, a szükséges engedélyekkel, szerzői jogokkal, és extraként szóba kerülsz Te, mint a vállalkozásod arca.
 7. online jelenlét és marketing: Milyen a jó honlap, és mitől értékes egy blog? Milyen lehetőségeid vannak, ha online értékesítesz? Hogyan hoz Neked hasznot a hírlevél? Ebben a modulban többek között ezekre a kérdésekre is választ adok.
 8. közösségi média: Amit mindenképpen tudnod kell a közösségi média felületekről - mint pl. Facebook, Instagram- és a Video készítésről, azt itt el is fogod sajátítani!

Ezen kívül kapsz egy üzleti terv sablont, egy szuper excel táblázatot, a pénzügyeid kezeléséhez és egy nyomtatható "Vásári Vidd" magaddal listát is!

Csak szerettem volna megköszönni:) Ma kaptam meg az árazás leckét, már ki is jegyzeteltem és elkezdtem számolgatni. Szuper!
Azt hiszem, hogy hosszútávon akkor is megérte volna a tanfolyam, ha ez az egy lecke lett volna benne.
És persze ne érts félre, nagyon örülök a többinek is!:)

Harmath Vera, kezdő vállalkozóweb

Mit gondolsz, készen állsz arra, hogy létrehozz egy gyümölcsöző vállalkozást a saját műveidből?

Ugyanis ez a kurzus akkor lesz a Te nagy utad első lépése, ha:

 • Komolyan eldöntötted, hogy márkát akarsz építeni az alkotásaidból és készen állsz a sikerre
 • Eleged van az állandó aggódásból, és végre pénzügyileg is kiszámítható vállalkozásra vágysz
 • Nem elégszel meg a kis elismerésekkel, Te akarod uralni a piacot!
 • Kényelmesen, otthonról szeretnéd elsajátítani azokat a módszereket, amelyekkel az én márkám is sikeres lett

Eddig tetszik, de mennyibe kerül?

Gondold át mennyit ér Neked, hogy végre igazán beinduljon a vállalkozásod és mennyit kellene erre költened! Üzleti terv, arculat, vállalkozási ismeretek, marketing és az értékesítés megszervezése. Mindegyik tétel külön-külön több 100.000Ft-ba kerül!

Én azonban kitaláltam Neked egy olyan árat, amit bármely kezdő ki tud fizetni, ha komolyan gondolja a vállalkozását. Ez az összeg nem költség, hanem egy befektetés, ami busásan megtérül majd Neked!

Ennek a kurzusnak az ára csak 49.900 Ft.

Ennyiért szeretheted meg a vállalkozásod számára leghasznosabb tudást,

mely összeget átutalással és paypal-lal is fizetheted.

A bónuszokról se feledkezz meg:

Minden jelentkező ajándékba kap 5 kipróbált (és bevált) kampány ötletet, amit csak át kell ültetnie a saját üzletére, ahhoz hogy működjön.

Mivel én mindig értékelem a gyorsaságot, az első 5 (már elfogyott!) jelentkezőnek még egy igazán különleges meglepetést is adok: 1 órás skype tanácsadást kapnak tőlem, ahol minden, a vállalkozásukkal kapcsolatos kérdését feltehetnek nekem!

100% garanciát is biztosítok a számodra

Nem szeretnék zsákbamacskát árulni, ezért úgy döntöttem, hogy 100%-os garanciát adok! Azaz, ha a termékkel nem vagy megelégedve az első két hétben, akkor teljes egészében visszatérítem a kurzus árát!

Ha kihagyod...

Nem állítom, hogy csak a Mákgubón tanultakkal tudod jól felépíteni a vállalkozásodat, de ha most nem rendeled meg a Mákgubó Online Kurzust, akkor egyetértesz azzal, hogy egyenlőre nem lesz sikeresen jövedelmező a vállalkozásod, sok álmatlan és munkával töltött éjszakád lesz és egy darabig csak vaktában fogsz lövöldözni, ami nem talál majd elégszer célba. Biztos, hogy fel vagy ezekre készülve?

Azonban, ha komolyan gondolod amit csinálsz, rendeld meg a Mákgubó Online Kurzust MOST!

Legyen a Te sikered a következő, amiről hallok!

Regisztráció és fizetés menete:

Kattints legalul a JELENTKEZEK gombra és a rendszer megkéri, hogy regisztrálj vagy ha már regisztráltál nálunk akkor a rózsaszín mezőben válaszd a belépés opciót. A rendszer ezek után átirányít a paypal.com oldalára, ahol a paypallal vagy regisztráció nélkül kártyával is tudsz fizetni!

 • PayPal fizetés: ha már regisztráltál a PayPalon, írd be az email címedet és a jelszavadat és kattints a Pay Now! gombra!

 • kártyás fizetés: a lap alján kattints a Pay with my credit or debit card feliratra és add meg a fizetéshez szükséges adatokat. Az email címedre nagyon figyelj, mert ide fog érkezni a vásárlásodról a visszajelzés!

Mindkettő után néhány perccel megkapod az emailt, ami a vásárlás részleteit és a belépési információkat tartalmazza! Így a vásárlás után rögtön be tudsz lépni az online Tanerembe és azonnal elolvashatod a Bevezető leckéket! Mi pedig hamarosan a PayPalon megadott névre és címre emailne küldjük Neked a számlát! Kérlek ha eltérő névre vagy címre kéred a számlát, akkor ezt egy emailben 2 órán belül jelezd az info@makgubo.hu email címre.

 • Átutalással szeretnél fizetni? Kérlek a jobb felső sarokban a TANTERMI REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt regisztrálj a tantermi felületre (ez semmilyen kötöttséggel nem jár), majd a info@makgubo.hu email címre írd meg a felhasználónevedet, számlázási neved és címed! Ezek után mi küldünk Neked az átutaláshoz szükséges díjbekérő számlát! Amint beérkezett a vásárlásod összege, 24 óraán belül aktiváljuk a jelentkezésedet, és a már meglévő belépési információkkal be tudsz lépni a tanterembe! Tőlünk pedig emailben megkapod a vásárlásodról szóló számlát!

Elakadtál? Segíthetünk? Írj egy e-mailt a info@makgubo.hu címre és amint tudunk válaszolunk!

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a az info@makgubo.hu email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Panyizsuzsi és Társa Kft-vel kötöd ( (2000, Szentendre Nap u. 52/6). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásoknak.

 

Vásárold meg ezt a kurzust!