Vállalkozónői Időgazdálkodás Kurzus

idogazdalkodas-kurzus-kocka
Már regisztráltál erre a kurzusra? Bejelentkezéshez kattints ide!

Te szereted azt érezni, hogy:

 • nem jutsz egyről a kettőre?
 • amikor végre van egy kis időd dolgozni, csak a határidős feladatokat próbálod pótolni?
 • mindig csak dolgozol, még sincs elvégezve igazán semmi?
 • nem Te uralod az életedet?

Ha nem…

… akkor van egy szuper megoldásom a számodra!

Felejtsd el a túlzsúfolt, teljesíthetetlen határidőkkel tarkított napokat! Ezen a kurzuson rájöhetsz, hogyan tudod annyira hatékonyan beosztani az idődet, hogy ne csak a munkára, de még magadra is legyen időd!

Soha többé ne kellejen a családod, a főállásod és álmaid vállalkozása közt választani!

Hosszú évek alatt rengeteg módszert, eszközt, tervezőt, szervezőt, varázslatot kipróbáltam azért, hogy mindenre legyen időm. Az elején azt gondoltam, hogy ez csak akkor lehetséges, ha valahogy még adok 4 órát a naphoz, vagy megtanulok alvás nélkül élni.

Aztán elkezdtem kutatni a lehetőségeimet. Kitapasztaltam, hogy mikor milyen feladatokat érdemes elvégeznem, hogy 4 gyerek mellett is jusson időm a férjemre, a háztartásra, a munkámra és magamra is!

Szeretném, ha Te sem éreznéd magad rabszolgának a saját életedben! Semmiképpen se haragudj magadra azért, hogy (most még) nem tudsz minden feladatot maximálisan ellátni. Nekem is gondot okozott az elején, hogy lényegtelen dolgok vitték el az időmet, amelyekkel nem is volt érdemes foglalkozni.

szombati-orsiZsuzsi időgazdálkodási kurzusa egyszerűen zseniális! Lenyűgöz Zsuzsi céltudatossága, rendszerezettsége,  és gyakorlatiassága.
Minden szavából, mondatából érződik, hogy nem a levegőbe beszél, hanem kizárólag olyan praktikákról, amelyeket a mindennapjaiban és saját vállalkozásában Ő is nap mint nap sikerrel alkalmaz.
A gyerekek önállóságra nevelésével kapcsolatos tanácsait pedig mindenkinek csak ajánlani tudom, aki a vállalkozás mellett gyermekeket is nevel. Számomra már csak ezért is megérte csatlakozni a kurzushoz!

Szombati Orsolya, személyiség-tipológus, 2 gyermek édesanyja, feleség cégvezetőweb

  Például:

 • Órákat töltöttem a közösségi média felületeken teljesen feleslegesen, mert a rengeteg információ újra és újra elvonta a figyelmemet a valódi feladatomról.
 • Mindig elfelejtettem fontos dolgokat, ugyanis soha nem tudtam, hova írtam fel őket.
 • Egymás után próbáltam megoldani az elintéznivalóimat, eszembe se jutott rendszerezni őket.
 • Állandóan azon járt az agyam, hogy mit felejtettem el, és ez kiszívta belőlem az energiát.
 • Gyakran 4 óra alvással éltem hetekig. Emiatt úgy éreztem magam, mintha egy biorobot lennék, így természetesen a kreatív munkák elvégzésére se voltam képes.

Neked is ismerősek ezek a problémák?

Egyik nap, amikor már mindenre csak igennel és nemmel tudtam felelni, mivel annyira fáradt és rendezetlen voltam, akkor megszületett bennem az elhatározás, hogy ez így márpedig nem maradhat!

Meg kellett találnom a megoldást arra, hogy hogyan teljesítsek minden helyzetben elég jól.

Fontos megjegyeznem: nem az volt a célom, hogy rettenthetetlen ősanya-vállalkozó-szuperhősnő legyek, hanem hogy mindenre jusson időm, amire valóban vágyom.

Családanyaként és dolgozó nőként időnként akadnak problémáim az időgazdálkodással. Zsuzsi kurzusa segített abban, hogy leüljek, és pontról pontra végiggondoljam, hogy mi az, amin változtatni tudnék, hogy szervezettebb legyen az életem, és jobban megtaláljam az egyensúlyt a család, munka és háztartás bermuda-háromszögében. Jó ötleteket, inspiráló gondolatokat kaptam tőle.

Lénárd Orsolya, dúla, 3 fiú édesanyja, feleség és cégvezetőweb

 jelentkezek-gomb

Mióta megtanultam jól szervezni az életemet:

 • Kiegyensúlyozottabb vagyok, és jó kedvű.
 • Mindig időben elkészülök a munkákkal, és gördülékenyen mennek a dolgaim.
 • Sikeresnek érzem magam, és a környezetem is ezt gondolja rólam.
 • Érzem, hogy ura vagyok az életemnek.

Kipróbáltam több rendszert és eszközt is, aztán összegyúrtam minden módszer legelőnyösebb részeit, hogy Neked ne kelljen végigjárnod azt a rögös utat, amelyet nekem. Nem kell újabb és újabb technikák után kutatnod, hiszen a leghatásosabbakat most egyetlen kurzus alatt megtanulhatod tőlem.

Szeretnéd tudni, hogy pontosan mit sajátíthatsz el?

 • Felmérjük, mennyi időd van most!

 • Megtanulod, hogyan határozz meg célokat.

 • Megmutatom, hogyan tervezd meg az időd.

 • Megismertetlek azzal a módszerrel, amellyel racionalizálhatod a háztartási feladatokat.

 • Segítek abban is, hogyan tudod hatékonyan ellátni a gyerekek és idősek gondozásával járó feladataidat
 • Megmutatom, hogy milyen az inspiráló munkaterület és melyek a leghasznosabb munkaeszközök.
 • Megtanulsz akciótervet készíteni.
 • Tudatosítom benned, hogy mennyire fontos az, amit csinálsz. (Mi nők hajlamosak vagyunk elfeledkezni erről!)
 • Szóba kerül a pénz is, hiszen bármennyire kényes téma, erről is beszélnünk kell, ha valóban uralni akarod az életedet!
 • Megmutatom, hogy miért nincs abban semmi rossz, ha külső segítséget kérsz!

Már többféle kurzust is elvégeztem a témában, de a többségükben a család elő sem került. Márpedig ezt az életállapotot hat gyerekkel nem tudom, és nem is akarom kikerülni!
Zsuzsi kurzusa azért tetszett, mert pontosan azt mutatja be, hogy egy sikeres vállalkozást fel lehet építeni, sőt működtetni lehet négy gyerek mellett!
A leckék logikus felépítése segítséget ad ahhoz, hogy az egész jelenlegi életedet egy rendszerben lásd, és az alapoktól kezdve úgy alakítsd át, ahogy te komfortosnak érzed a saját magad számára. Ajánlom minden édesanyának, aki a gyermekei mellett a hivatását is fontosnak érzi!

Sárosdi Virág, gyógypedagógus-logopédus, 6 gyerek édesanyja, feleség, cégvezetőweb

erdekel-kurzus

Ha ez még nem lenne elég, rengeteg BÓNUSZT is adok a kurzus mellé:

 • Megismerheted a 15 legjobb mobil applikációt, amely segít megszervezni az életedet.
 • Összeállítottam Neked egy hosszú listát azokról az oldalakról, ahonnan hasznos dolgokat gyűjthetsz a produktív élethez és munkavégzéshez.
 • Beavatlak a titokba: tehát megkapod egy teljes napi időbeosztásomat pontokba szedve, sőt…
 • Mutatok Neked egy egész heti tervet is, hogy pontosan lásd, én hogyan csinálom.

Az első 9 jelentkező...

Biztosan tudod, hogy nálam igazán érdemes gyorsnak lenned! Az első 9 szerencsés, ugyanis postai úton kap egy csomó meglepetést!

ajandek

A 3.500 Ft értékű ajándékcsomag tartalmaz egy naptárhoz való pecsétkészletet, hozzávaló pecséttömböt, valamint egy mákgubós névjegykártya tartót. (Annyit megsúgok, hogy ez mind nagyon jól fog jönni Neked az időd beosztásához!)

Azt is szeretnéd tudni, hogyan spórolhatsz?

 • Számold ki, hogy mennyibe kerül az egy évben, ha mindig 1-1 számla után késedelmi díjat kell fizetned?
 • Mennyi bevételtől esel el, ha hónapokig csak éppen-éppen foglalkozol a saját vállalkozásoddal, mert nem találsz rá elég időt? (A versenytársad pedig beelőz.)
 • Mennyi pénzt veszítesz egy év alatt, ha állandóan hatalmas mennyiségű kávéval és energiaitalokkal tartod ébren magad? (Az egészségügyi kockázatokról nem is beszélve.)

jelentkezek-a-kurzusra2

Összeszámoltad?

Ha megvan az összeg, akkor már csak azt kell eldöntened, hogy Te ezt a pénzt tényleg erre szeretnéd-e elkölteni?

Vagy inkább befekteted ennek egy részét most, a maradékot pedig az üzleted fejlesztésére/a gyerekeidre/nyaralásra/ruhákra költöd?

Tapasztalatból tudom, hogy milyen emberfeletti munka az anya, háziasszony, feleség, alkotó művész, vállalkozó és még ki tudja hány szerepünknek egyszerre megfelelni és jól teljesíteni. Panyi Zsuzsi ezt mesterien megoldja, mintha neki 48 órából állna egy napja. Volt alkalmam személyesen egy-egy tippet, trükköt eltanulni tőle, amit be is építettem az életembe. Azt, hogy ezt a tudást és tapasztalatot most megosztja velünk, az felbecsülhetetlen, főleg a magam fajta könnyedén halogató, folyton időzavarban lévő, álmodozó alkotónak.  Nagyon hálás vagyok, hogy Zsuzsi összeállította és "közkincsé" tette ezt az anyagot. Biztos vagyok benne, hogy időről időre újra át fogom olvasni, hogy rögzüljenek az ott leírt technikák, hogy valóban jobban gazdálkodjam az időmmel.
Vigyázat, a kurzus elvégzése növeli a komfortzóna elhagyásának kockázatát...

Bányász Melinda, ékszerész, 2 gyermek édesanyja, feleség és cégvezetőweb

A döntést természetesen rád bízom…

Ha szeretnéd a fenti költségeket minimálisra csökkenteni, akkor csak annyi a dolgod, hogy jelentkezel a Mákgubó online Vállalkozónői időgazdálkodás kurzusra mindössze 19.900 Ft-ért!

Természetesen nem maradhatsz garancia nélkül!

Ha nem azt kapod, amit vártál. Ha úgy érzed, hogy ez nem a Te kurzusod, akkor csak annyi a dolgod, hogy legkésőbb a 1. modul végéig jelzed ezt nekem, és visszafizetem a pénzedet!

Ne hagyd, hogy bedaráljanak a hétköznapok, jelentkezz a tanfolyamra és tanuld meg kézben tartani az életedet most!

Ne feledd: Összesen 60 szerencsés lesheti el tőlem a hatékony időgazdálkodás rejtelmeit! Ne maradj le róla!

jelentkezek-a-kurzusra

Mi történik a jelentkezésed után?

Kattints legalul a JELENTKEZEK gombra és a rendszer megkéri, hogy regisztrálj vagy ha már regisztráltál nálunk akkor a rózsaszín mezőben válaszd a belépés opciót. A rendszer ezek után átirányít a paypal.com oldalára, ahol a paypallal vagy regisztráció nélkül kártyával is tudsz fizetni!

 • PayPal fizetés: ha már regisztráltál a PayPalon, írd be az email címedet és a jelszavadat és kattints a Pay Now! gombra!

 • kártyás fizetés: a lap alján kattints a Pay with my credit or debit card feliratra és add meg a fizetéshez szükséges adatokat. Az email címedre nagyon figyelj, mert ide fog érkezni a vásárlásodról a visszajelzés!

Mindkettő után néhány perccel megkapod az emailt, ami a vásárlás részleteit és a belépési információkat tartalmazza! Így a vásárlás után rögtön be tudsz lépni az online Tanterembe és azonnal elolvashatod a Bevezető leckéket! Mi pedig hamarosan a PayPalon megadott névre és címre emailre küldjük Neked a számlát! Kérlek, ha eltérő névre vagy címre kéred a számlát, akkor ezt egy emailben 2 órán belül jelezd az info@makgubo.hu email címre.

 • Átutalással szeretnél fizetni? Kérlek a jobb felső sarokban a TANTERMI REGISZTRÁCIÓ menüpont alatt regisztrálj a tantermi felületre (ez semmilyen kötöttséggel nem jár), majd a info@makgubo.hu email címre írd meg a felhasználónevedet, számlázási neved és címed! Ezek után mi küldünk Neked az átutaláshoz szükséges díjbekérő számlát! Amint beérkezett a vásárlásod összege, 24 óraán belül aktiváljuk a jelentkezésedet, és a már meglévő belépési információkkal be tudsz lépni a tanterembe! Tőlünk pedig emailben megkapod a vásárlásodról szóló számlát! Ezt az opciót kizárólag az egy összegben fizetés esetén tudjuk biztosítani!

Elakadtál? Segíthetünk? Írj egy e-mailt a info@makgubo.hu címre és amint tudunk válaszolunk!

Ne hagyd, hogy a versenytársaid beelőzzenek, vágj bele MA!

A megrendelés elektronikus úton megkötött szerződésnek minősül, mely fizetési kötelezettséggel jár, és amelyre az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről szóló 2001. évi CVIII. törvény 5. és 6. §-ában foglaltak irányadóak. A szerződés a távollevők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II. 26.) Kormányrendelet hatálya alá tartozik. Ennek értelmében az elektronikus úton leadott megrendelések esetén a megrendelő 14 napon belül indoklás nélkül elállhat a szerződéstől (lásd ÁSZF). Elállási szándékodat a megrendeléstől számított 14 napon belül e-mailben jelezheted a az info@makgubo.hu email címen. A szerződést a regisztráció kitöltésével a Panyizsuzsi és Társa Kft-vel kötöd ( (2000, Szentendre Nap u. 52/6). Cégünk maradéktalanul alávetette magát a vonatkozó rendeleteknek, jogszabályoknak, illetve az egyéb törvényi előírásokn