Tanulni vágyóknak!

Most kaptam a googletől egy levelet, hogy hogyan csinálj eredményesebb on-line hirdetési kampányokat. Íme két ingyenes tanfolyamról szóló levél:

Kedves Ügyfelünk!

Szeretnék a figyelmébe ajánlani két ingyenes, internetes előadást, amelyet a Google AdWords magyar csapatának munkatársai tartanak a következő hetekben. Az előadásokon szerezett ismereteket alkalmazva célzottabbá és hatékonyabbá teheti Google AdWords kampányát, ennek köszönhetően pedig kevesebb pénzből több és értékesebb látogatót hozhat honlapjára.

Stekkelpak Zoltán: A kampány eredményességének mérése a kattintáson túl – konverziókövetés kezdőknek
Időpont: 2009. február 26., délelőtt 10:30 Mintegy egyórás előadáson az AdWords ingyenesen használható konverziókövetés funkcióját mutatjuk be, amellyel meggyőződhet arról, hogy a hirdetésére kattintók közül hányan válnak ügyfelévé vagy hányan vásárolnak, rendelnek honlapján. Az élő előadást internetkapcsolattal, a saját számítógépén tekintheti meg. Kérjük, regisztrálja részvételi szándékát a következő oldalon a “Register” gombra kattintva:
https://googleonline.webex.com/googleonline/onstage/g.php?d=572891487&t=a

Madarász Márta: A kampányeredményesség növelése néhány egyszerű módosítással
Időpont: 2009. március 11., délelőtt 10:30 Bevezetés a hatékony kampányszerkezet kialakításába. A kulcsszavak csoportosításával, a célzott hirdetésszövegek megírásával megmutatjuk, hogyan tudják a napi költségkeretüket eredményesebben kihasználni.
Kérjük, regisztrálja részvételi szándékát a következő oldalon a “Register” gombra kattintva:
https://googleonline.webex.com/googleonline/onstage/g.php?t=a&d=578571975

bakosflora
Az volt a bajom más hasonló témájú tanfolyamokkal, hogy ugyan jók, de inkább a kezdő szintről indulókat célozzák.
Zsuzsitól azt kaptam, amit ígér: tananyag olyanoknak, akik már túl vannak az első pár lépésen. Ráadásul Zsuzsi mellett ott áll elég meggyőző érvként a panyizsuzsi, hogy tőle érdemes lehet tanulni.
Már rögtön a Lépj Tovább! Kurzus legelső leckéjében találtam homlokra csapós mondatokat, ha csak annyiból állna az egész tanfolyam, nekem az is megérte volna. És hol vagyok még a végétől!
Bakos FlóraGubolyka

Comments

  1. Már jelentkeztem is mindkettőre:) Köszi!

Speak Your Mind

*