Térképből GPS!

A Mákgubó Online Tanfolyamot 2009.-ben indítottam útjára, hogy térképet adjak a vállalkozni vágyó alkotók kezébe. Ez egy emailen küldött tanfolyam volt, heti leckékkel. Számos iparművész, kézműves ennek segítségével indította el saját, ma már sikeres vállalkozását. Mikor 2016-ban a mákgubót újraindítottam, tudtam, hogy ezt a képzést mindenképpen szeretném a repertoáromba. Gondoltam, csak átfutom, kijavítom, ahol kell, frissítem a képzést. Aztán, mikor jobban belenéztem és olyanokat találtam benne, hogy az IWIW a social media és a Facebook már létezik magyarul. Ekkor tudtam, hogy komoly ráncfelvarrásra van szükség!

makgubo_kurzus_logo_negyzet

Egy hónapon keresztül dolgoztam ezen az anyagon, úgy hogy már egyszer kész volt. Újraírtam az egészet. Új struktúra, új leckék, új tartalom. Mostanra elkészült az eredeti térkép alapján egy olyan GPS, ami megmutatja az irányt Neked és a vállalkozásodnak.

A Mákgubó Online Kurzus, a vállalkozás minden fontos elemén végigvezet. Teljes képet ad arról, hogy mivel fognak telni a következő éveid munkanapjai és konkrét példákkal, letölthető anyagokkal megmutatja, hogyan indulj el ezen z úton!

Ezt a kurzust azoknak ajánlom, akik most indulnak el a vállalkozásépítés útján, valamint azoknak, akik elindultak, jó volt a start, de valahogy  elakadtak, akit úgy érzik, nem is biztosak a célcsoportjukban, nem csináltak piackutatást és nincsen üzleti tervük. Ugyanis ezek nélkül hiába minden marketing tevékenységed! Néha-néha majd sikerül egy kampányod, de ha nem azt sosem érted, miért van! Már benne vagy a sűrűjében, időt és pénzt tettél a vállalkozásodba: vissza út már nincsen, de nem igazán látod, hogy merre van az előre. Nekik azt ajánlom, hogy a kurzus segítségével gyalogoljanak egy kicsit vissza és nézzék meg, hogy biztosan jó irányba mentek-e minden útelágazásnál!

A Mákgubó Online Kurzus most, az első hónapban, 2016. június 30-ig, bevezető áron 10.000 Ft-tal olcsóbban elérhető! Sőt, az első 5 (már csak 2!) jelentkezőnek még egy igazán különleges meglepetést is adok: 1 órás skype tanácsadást kapnak tőlem, ahol minden, a vállalkozásukkal kapcsolatos kérdését feltehetnek nekem!

jelentkezek-gomb

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Speak Your Mind

*