Tervezz kabalát!

A dekooder nyitott pályázati lehetőséget hirdet kreatívok számára!

A pályázat témája:

A dekooder csapata, bár felelősségteljes, felnőtt emberekből áll, most megmutatja, hogy a humor és a játékosság sem áll messze tőle.
Egy kabalafigurát indítunk majd világ körüli útra! Ehhez Rád is szükségünk van!

A feladat: tervezz a dekoodernek kabalababát!

Alkoss koncepciót és megvalósítási tervet, amely egy kézzel készült figurában fejezi ki az utazás és a design szerethetőségét.

Üzenet:

Terveink szerint a kész dekooder-kabala olvasóink révén bejárja majd a Földet, ezért a következő feltételeknek tanácsos megfelelnie.
Segítséget hívószavak felsorolásával tudunk adni, más megkötésünk nincs, hiszen egy kreatív, szívvel-lélekkel készülő figuráról van szó.

Ezek a következők:

– kedves, szeretni való kis lény legyen, amelynek szemmel láthatóan sajátos személyisége van;
– legyen vicces;
– dizájnját tekintve legyen letisztult, high-tech, újszerű, innovatív;
– színeiben jelenjen meg a dekooder logójában is használt kék és zöld szín, valamint legyen rajta a dekooder logó;
– legyen unisex;
– mivel vélhetően sokat fog utazni kofferekben, kézi poggyászokban vagy akár farzsebben, legyen strapabíró, mosható, könnyű, anyagát tekintve nem bolyhosodó, és elkerülendő a repülőterek biztonsági kapuinak riasztóit: ne legyen benne fém alkotóelem;
– méretét tekintve: minimum 15 maximum 25 cm.

Anyag- és eszközhasználat:

Teljes mértékben a pályázókra bízzuk, hogy milyen anyagból és milyen eszközökkel tervezik meg a kabalababát, de a pályázatnak tartalmaznia kell egy tervdokumentációt, amely az alapanyagokat, kellékeket és technológiai leírást tartalmazza.

A pályaművek benyújtásának feltételei:

A pályázaton valamennyi koncepcióban gondolkodni képes, dekooder-rajongó kreatív ember részt vehet.
A pályaműveket emailen kérjük eljuttatni, a info (kukac) dekooder (pont) hu mailcímre.
A kész grafikát, a kiviteli tervvel együtt, JPG formátumban kell mellékelni.
Fontos, hogy a pályázatban minden szükséges technikai információt fel kell tüntetni (pantone színkódok, anyagmegjelölések, technológiai megjegyzések, stb.), hiszen ezek elengedhetetlenek a projekt kivitelezéséhez!

A benyújtott pályázaton fel kell tüntetni a következő adatokat:

Pályázó/pályázók neve, telefonszáma, weboldalának/blogjának neve, email címe.

A pályázat beadásának határideje:

2011. május 22., 17:00 óra

A pályázat elbírálása:

A pályázatokat a dekoodert létrehozó 10 tag alkotta szakmai zsűri bírálja el, amelynek eredményeként 3 pályázatot bocsát a dekooder olvasói elé.

Eredményhirdetés:

A zsűri által legesélyesebbnek tartott 3 pályaműre a dekooder Facebookos klubjának külön erre az alkalomra létrehozott fényképmappájában adhatják le szavazataikat lájkolás formájában. Amelyik pályamű a legtöbb Tetszik-et kapja, azt választjuk.

Szavazni 2011. május 29-én este 22:00 óráig lehet.

Eredményhirdetés időpontja:

2011. május 30. délelőtt 10:00 óra.

Díjazás:

A dekooder kabalafigurája a nyertes pályamű felhasználásával kerül megvalósításra, és amint elkészül,  világ körüli útra indul, de hogy hogyan, miként,  az egyelőre maradjon titok! :)

Az utolsó körbe került legkreatívabb pályaműveket a dekoodert alkotó 9 blog oldalain publikálja.   A győztes tervezővel interjút készítünk a dekooderen!

A győztes pályamű terve a dekooder tulajdonába kerül, a nem nyertes pályaműveket semmilyen további célra nem használjuk.

Jó ötletelést! Nagyon várjuk a pályaműveket!

Dekooder

tano-moni

A Lépj Tovább! kurzuson rengeteget tanultam, talán nem is hiszed, de az összeszedettséged, a precízséged teljesen átjön és bár eddig is követtem a tevékenységedet, de így belelátva még inkább úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt elköteleződni erre az évre. Végre olyan embertől tanulhatok, aki tisztán látja, hogy miken megyek keresztül, és melyik vállalkozási szakaszban mi a teendő, mert, hogy ő is átment ezeken.

Tanó Móni

Speak Your Mind

*