Újabb vásári lehetőségek

11. TATAI SOKADALOM ÉS KÉZMŰVES VÁSÁR

Különleges évfordulóval párosul a 2010. június 18-19-20-án megrendezendő 11. Tatai Sokadalom. Városunk országos szinten is kiemelt rendezvénye az 1510-ben Tatán megtartott országgyűlés 500. évfordulójának megünneplésére készül. A fesztivál egyúttal megkapta az Örökség díjas fesztiválok rangját.

A centenárium tiszteletére a rendezvény a tóvárosi városrész központjába, a Haranglábnak helyet adó Országgyűlés térre költözik.

Tatai Sokadalom Június 18 – 19 – 20.

Az évforduló alkalmából 2 színpadon folyamatos színházi, koncert néptánc és táncszínházi produkciókkal nagykoncertekkel, számos családi produkcióval várjuk a nagyközönséget.

Költségek:

  • + Faszerkezetes nyitott sátor (kecskelábú stand): 28.000 Ft + áfa / 3 nap,
  • Zárható, polcozható faház (4nm): 40.000 Ft + áfa / 3nap
  • Saját stand: 8000 Ft+áfa /fm/3 nap (csak előzetes egyeztetés után)

A bérleti díj az áramfogyasztást és lekötést nem tartalmazza. Ennek költsége 5000 Ft + áfa

Tatai ADVENT

November 27. – December 23. (várható időpont és költségek)

Adventi művészeti fesztivál és Karácsonyi vásár a Belvárosban. Rengeteg színpadi produkcióval, ünnepi műsorral, gyerekprogramokkal. Olyan vásározók jelentkezését várjuk, akik a teljes időtartamra terveznek.

  • Zárható, polcozható faház (4nm) 150.000 Ft + áfa / 27 nap
  • Faszerkezetes nyitott sátor (kecskelábú stand)  120.000 Ft + áfa / 27 nap,
  • Saját stand: 60.000 Ft+áfa /fm/27nap (csak előzetes egyeztetés után)

A bérleti díj az áramfogyasztást és lekötést nem tartalmazza. Ennek költsége 20.000 Ft + áfa

Gasztronómiai bemutatók, vendéglátás külön megállapodás szerint! Gasztronómiai kitelepülésnél a 2A fogyasztáson felül költséget, valamint a vízfogyasztást külön megállapodás alapján, a szerződésben rögzítettek szerint kell rendezni.

Jelentkezési határidő a Tatai Sokadalomra 2010. május 31. az Adventre november 10.

31. NEMZETKÖZI KALÁKA FESZTIVÁL

2010. július 9 –11. Miskolc-Diósgyőri vár

Az ország legrégibb fesztiválja, festői környezetben, a Diósgyőri várban és környékén.

A 31. Kaláka Fesztivált 2010. július 9. és 11. között rendezzük meg a Diósgyőri várban és Miskolc több intézményében.

Idén is lesznek kiállítások, filmvetítések, templomi koncert, számos gyerekprogram és kézműves vásár a várban és a várutcában, és persze sok-sok izgalmas zene és előadó a Diósgyőri várban.

Terveink szerint kivetítőn látható lesz a foci-VB döntője is.

FIGYLEM! A fesztiválon meghirdetjük a MÍVES PORTÉKÁK – a legmívesebb vásári stand a KALÁKA FESZTIVÁL KÉZMŰVES MESTEREKÖZÖNSÉGDÍJAT! A díjat elnyert kézműves a Kaláka Együttes legújabb dedikált CD-je és egy”meglepetés” díj boldog tulajdonosa lehet. Mindezek mellett a 32. Kaláka Fesztiválra szóló tiszteletjegyet kapja ajándékba, valamint területfoglalási díj nélkül vehet részt a következő év rendezvényén! (nevezési díj nincs…)

Részletek hamarosan a honlapon: www.kalakafesztival.hu ; www.festumrendezveny.hu

Jelentkezési határidő: 2010. június 30.

Költségek:

  • Faszerkezetes nyitott sátor (kecskelábú stand): 28.000 Ft + áfa / 3 nap,
  • Zárható, polcozható faház (4nm): 40.000 Ft + áfa / 3nap
  • Saját stand: 8000 Ft+áfa /fm/3 nap (csak előzetes egyeztetés után)
  • A bérleti díj az áramfogyasztást és lekötést nem tartalmazza. Ennek költsége 5000 Ft + áfa

JELENTKEZÉSI FELTÉTELEK A RENDEZVÉNYEKRE:

Jelentkezni a vásárokat szervező FESTUM Rendezvényszalon jelentkezési lapjának kitöltésével és visszaküldésével lehet. A jelentkezés a visszaigazolást követő szerződés megkötésével és a területfoglalási díj 50 %- os részletének befizetésével lép életbe. (számlaszám a szerződésben) A rendezvényre saját – vásárképbe illeszkedő – standdal előzetes egyeztetés után lehet jelentkezni! A vásári betelepülés technikai feltételeiről minden jelentkező külön értesítést kap.

A jelentkezési lap és a vásáron való részvétel feltételei letölthetők: www.festumrendezveny.hu vagy a Magyar Hangszermíves Céh: www.mhmc.hu honlapjáról. A jelentkezési lapokat e-mailben: festumkft@gmail.com vagy postai úton: 2096 Üröm, Petőfi S. u. 30. várjuk!

További információ: Beke Kata festumkft@gmail.com tel: +36/30-559-5993 Lovas Szilvia festumkft@gmail.com Burián Zsuzsa festumkft@gmail.com tel: +36/ 30-462-12-76

Szeretettel várunk Mindenkit!

További rendezvény előzetes tavasszal és nyáridőben:

o Pünkösd Sopron Plaza
o Polányi Pünkösd
o Sokadalom és Gyereknap Óbuda Fő tér
o Soproni Tündérfesztivál
o Soproni Ünnepi Hetek
o Magyar Viselet Napja
o Somló Hangja Fesztivál
o Hetedhét Vigasságok – EGYEZTETÉS ALATT a rendezvény főszervezőjével (9 napos összművészeti fesztivál, az év kiemelt rendezvénye júl. 17 – 25.)

Célunk: hogy teret adjunk a régi vásárok hangulatát felidéző hagyományos vásári hangulatot kínáló népművészek meghívása mellett a mai kortárs iparművészetet képviselő iparművészeknek és formatervezőknek is, hogy termékeiket széles körben bemutathassák és árusíthassák a hazai vendégek és a külföldi turisták számára is. Kínálatunkkal olyan vásárt teremtünk, ahol a vásárlói kör jelentős része a hagyományos értékeket képviselő mesteremberek portékai mellett megtalálja az egyedi formatervezett, kreatív, ötletes ajándék és használati tárgyakat is a tucatárukkal szemben.

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Speak Your Mind

*