Vállalkozni sosem volt könnyű

A hétvégi beszélgetéseinkhez:

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Comments

  1. Hihihiiiii! Érdemelsz egy tréfa-répát.

  2. Azok a régi szép idők :-D

  3. … és azóta sem egyszerűsödött semmi a bürokrácia útvesztőiben, pedig már legalább 20 éves a filmrészlet…

  4. Napközben még nem tudtam megnézni, mert a munkagépem Firefox-án nincs videólejátszás. De esküszöm azt hittem, valami tökéletesen komoly lesz itten:) Egyébként tényleg jó, ízig vérig magyar és aktuális.

    Döbbenetes egyébként, hogy más országokban mennyire megegyszerűsítik a kezdő vállalkozások sorát, és hát ezeket a példákat nálunk is követni kellene. Például USA-ban bár Államonként eltérőek a szabályozások, de amerre jártam Virginia államban, ott a cégalapítás menetének lényege, hogy le kell tölteni az internetről egy kb. 3 oldalas nyomtatványt, és azt ki kell tölteni. Azt hiszem, online is beadható. Szóval ez zseniális. Se alkalmazott, se idő nem kell hozzá:)

Speak Your Mind

*