Vásári lehetőség

Még lehet jelentkezni az alábbi vásárra!

III. Magyar Viselet Napja BAJNA

2010. szeptember 4.

“Várunk tehát mindenkit, aki ápolni szeretné hagyományait, ezen belül is apáink, nagyanyáink, dédapáink színpompás, gyönyörű viseletét.”

MAGYAR VISELET FELVONULÁS – KÉZMŰVES VÁSÁR GASZTRONÓMIA

EGÉSZ NAPOS CSALÁDI PROGRAMOK

KIÁLLÍTÁS KONCERTEK – TÁNCHÁZ

Idén harmadik alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Viselet Napja, Bajnán, Budapesttől 40 km-re.  A rendezvény központja az idei esztendőben felújított Fő tér nagyszínpad és a közel 500 főt felvonultató Magyar viselet mustra a Kárpát-medencéből, számtalan színpompás viseletbe öltözött, jókedvű emberrel: kézművesekkel, népzenészekkel, huszárokkal, táncosokkal, hajnalig tartó muzsikával; tájjellegű ételekkel, borokkal, gasztronómiai csemegékkel és remélhetőleg szép napsütéssel körítve …

KEDVES KÉZMŰVESEK! KEDVES VISELETKÉSZÍTŐK!

Szeretettel várunk mindenkit a Magyar Viselet Napja Kézműves vásárán, Bajnán a Fő téren! A Viseletkészítők a meghirdetett területfoglalási díjból 10% kedvezményt kapnak. Vásári nyitva tartás 10.00 20.00.

Költségek: Faszerkezetes nyitott sátor : 8000 Ft + áfa

Vásárképhez illeszkedő saját stand:5000 Ft+áfa /fm ( frontot számolunk)

Szeretettel várunk Mindenkit!

Beke Kata – Lovas Szilvia – Mihály Zoltán

Honlap: www.magyarviseletnapja.hu;

tano-moni

A Lépj Tovább! kurzuson rengeteget tanultam, talán nem is hiszed, de az összeszedettséged, a precízséged teljesen átjön és bár eddig is követtem a tevékenységedet, de így belelátva még inkább úgy gondolom, hogy nagyon jó döntés volt elköteleződni erre az évre. Végre olyan embertől tanulhatok, aki tisztán látja, hogy miken megyek keresztül, és melyik vállalkozási szakaszban mi a teendő, mert, hogy ő is átment ezeken.

Tanó Móni

Speak Your Mind

*