Webshop körkép

Véget az első mákgubó tematikus hét.

Szakértőink segítségével a webshopok témáját jártam körbe és mutattam be minden lehető oldalról. Célom az volt, hogy teljes képet kapva mindenki ki tudja választani a neki legmegfelelőbb szolgáltatást. Nincsen egy, tökéletes megoldás, ami mindenkinek megfelel. A mákgubón sokan sokféle háttérrel, sokféle pillanatnyi üzleti állapotban és sokféle célokkal vagytok jelen. Ezen a héten bemutattuk a főbb webshop megoldásokat. Ezek közül mindenki képes lesz válogatni.  Az is, aki hobbiból űzi ezt az ipart és az is aki professzionális vállalkozó.

Én csak egyet kérek, hogy webshopját mindenki a törvényi szabályozásnak megfelelően hozza létre. Hiszen nincs annál fontosabb, hogy vállalkozásaink tiszták és fedhetetlenek maradjanak. A profit csak ilyen etikus környezetben lehet szép cél.

sok sikert a webshopjaitokkal a karácsonyi értékesítéshez!

Jövő héttől a mákgubó visszaáll a megszokott kerékvágásba és hamarosan egy kérdőívvel kérdezünk meg Benneteket, hogy miről szeretnétek még ilyen és hasonló tematikus hetet a mákgubón!

Jó hétvégét!

fordos_bence

Talán 2009-et írtunk mikor észrevettem egy Panyi Zsuzsi nevű lányt, akinek a dolgai a csapból is folytak :) , nem volt nap, hogy ne jött volna szembe valamilyen módon, s gondoltam tőle lehetne tanulni… Közben azért nekem addigra már lett egy jó weboldalam és elkezdtek jönni a munkák, de igazán akkor indult be a boltom, miután …Zsuzsival rendbe tettük a dolgokat. Ezek után olyannyira el voltam kényeztetve a megrendelőktől, hogy nem volt szükségem semmilyen menedzsmentre, vagy reklámra, egyszerűen jól mentek a dolgok.

Fördős Bencefordosbence

Speak Your Mind

*