Hamarosan…

A szakmám és végzettségem építész, de gyermekeimmel közel 8 éve vagyok itthon és nem tervezem, hogy másnak fogok dolgozni. Engem nagyon meg kell fizetni ahhoz, hogy 3 gyerek mellől elmenjek. Ilyen pedig nincs. Pontosan ezért most egy családi vállalkozásban segítek és építem fel hosszútávon magamnak és magamtól, kis pénzből. Nem áll mögöttem gazdag család, nem vettem fel hitelt. De tudom a pontos célt, ahova tartok, van akaraterőm és képes vagyok keményen dolgozni. Az említett családi céget, elmúlt egy évben, teljesen új profillal nulláról hoztam fel. Sok időt fektettem tanulásba, hogy hogyan kell vállalkozni folyamatos fejlődéssel a semmiből.

Talán Neked is van egy ötleted, de nem tudod, hogyan csináld? Vagy már van egy vállalkozásod és nem tudod, hogyan lehetne jobb és jövedelmezőbb? Fejlődni, fejleszteni szeretnél? Érdekel, hogy én hogyan csinálom?

Itt 2009. januárban egy információs oldal indul alkotó nők vállalkozás építéséről!

Várunk vissza!

borodykriszti

Annak ellenére, hogy én éreztem, hogy valami nem stimmel, de nem tudtam, hol akadtam el, meg sem tudtam magamban megfogalmazni. Zsuzsi a Lépj Tovább! Kurzusban erre rögtön ráérzett és mondta a megoldásait! Pont erre volt szükségem!

Borody KrisztinaSilk&More

Speak Your Mind

*